• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
 • Liever teruggebeld worden? Klik hier
 • Schademelden

Traineeship Adviseur Risk / Employee Benefits

Status: Vacature is open 🎉

Locatie

Gouda

Dienstverband

40 uur

Gewenst opleidingsniveau

WO of HBO

Salaris

€ 2.500,- bruto

Het Traineeship

Ondernemers helpen bij de continuïteit van hun bedrijf. Bijvoorbeeld door bedrijfsrisico’s te identificeren en analyseren. Dat is waar jij je als Trainee Adviseur Risk dagelijks mee bezig houdt. Of je gaat aan de slag als Trainee Adviseur Employee Benefits. Dan help je ondernemers en bedrijven bij het regelen van een sterke inkomenspositie van werknemers nú en later door de afdekking van financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid en de opbouw van pensioen.

Wanneer: start in mei, juni of juli (solliciteren kan tot 10 april)

Starten als Adviseur Risk of Employee Benefits

Je start je Traineeship meteen als Adviseur Risk of Employee Benefits. Je bent de spin in het web in de klantreis. Je spart met onze klanten, collega-adviseurs, verzekeringsspecialisten en soms ook met verzekeraars over de beste oplossingen. Je ondersteunt de accountmanagers en bedient vanuit kantoor ook zelfstandig en pro-actief onze relaties. Daar ben je dagelijks mee bezig. Je maakt als Adviseur Risk of Employee Benefits onderdeel uit van een team vol ervaren en gepassioneerde specialisten én start samen met andere trainees in ons Young Professionals Programma waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Hoe ziet het programma eruit?

Het traineeship duurt twee jaar. Tijdens deze twee jaar:

 • ben je primair werkzaam als Adviseur in team Risk of team Benefits. Middels verschillende teamsessies leer je ook de andere teams kennen.
 • werk je aan een eigen project, (eventueel) gerelateerd aan je studie én werk je aan een algemeen project om jezelf en de organisatie verder te brengen.
 • werk je zelfstandig of samen met andere Trainees aan echte klantcases.
 • krijg je training-on-the-job en volg je verschillende intervisiesessies waarin je met collega’s bespreekt hoe je bepaalde situaties met klanten of collega’s het beste kunt aanpakken om de door jou gewenste uitkomst te realiseren.
 • krijg je de gelegenheid om vakdiploma’s te halen (o.a. diverse Wft-diploma’s, Assurantie A, risicomanagement, RMiA, Registeradviseur verzuim- en inkomensmanagement).
 • heb je regelmatig coachingsgesprekken met de directie over jouw ontwikkeling binnen Vanbreda.

Kortom, we gaan werken aan je skills!

Jezelf én onze organisatie verder brengen als Young Professional

Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij jezelf én onze organisatie verder kan brengen. Samen met jou onderzoeken we wat je kunt, wat je wilt bereiken en coachen we je bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen.

Wie zoeken wij

Wij vinden het belangrijk dat jij je als Trainee blijft ontwikkelen. Dit is goed voor jezelf én voor onze organisatie. Een kritische blik en proactieve houding zijn hierbij onmisbaar. Je bent niet bang om jouw ideeën te bespreken en vindt het leuk om deze uit te werken en te implementeren in de organisatie. Daarnaast:

 • heb je net je WO of HBO opleiding afgerond.
 • heb je weinig of geen werkervaring.
 • krijg je er energie van om voor een klant op zoek te gaan naar de beste oplossing.
 • ben je betrokken en vind je het leuk om onze organisatie naar een hoger plan te tillen. 

Onze Cultuur

Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarden zijn Verbinding, Zorgzaamheid & Eigen Kracht. Daarbij vinden wij diversiteit en inclusiviteit belangrijk en geloven we dat we met divers samengestelde teams het beste in elkaar naar boven halen. Als jij doet wat je leuk vindt en waar jij goed in bent, ga je gemotiveerd en met plezier aan het werk. Daar plukken onze klanten én onze organisatie de vruchten van. Hieronder vind je een groeiende lijst met benefits om onze medewerkers te helpen hun werk zo goed en relaxt mogelijk te kunnen uitvoeren:

Dit krijg je van ons:

 • (interne) kennis- en vaardighedensessies die worden gegeven over het adviseursvak.
 • thuiswerkbudget (om je thuiswerkplek in te richten).
 • thuiswerkpakket (laptop, monitor en toebehoren).
 • 28 vakantiedagen per jaar.
 • een vast contract na je eerste contract.
 • standaard vakantiegeld en 13e maand.

Waarom kiezen voor Vanbreda

Al meer dan 160 jaar zijn wij een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. Samen met zo’n 90 collega’s helpen wij onze (internationale)relaties ondernemen. En het leuke is, we zijn volop in beweging. We groeien snel en stoppen niet voordat we bij de top drie van Nederland horen.

Geïnteresseerd?

Ben jij de Trainee die wij zoeken? Laat ons dan snel weten waarom jij graag ons traineeship wilt volgen. Wat zijn jouw drijfveren en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Stuur deze motivatie samen met je CV naar ons toe via het sollicitatieformulier. Wie weet nodigen we jou uit voor één van de selectiedagen

Andere startersfuncties

Interesse maar twijfel je of het Traineeship Adviseur Risk / Employee Benefits bij je past? Bekijk dan het Traineeship Proces Analist

De maatregelen rondom COVID-19 hebben ook impact op onze sollicitatieprocedure.
Meer informatie vind je hier.

Solliciteren

Meer weten?

Heb je vragen? Bel of mail Marieke, Irene of Anouk. Zij zijn je voorgegaan als Young Professional!