• T: +31 (0)88 - 273 32 00
  • Liever teruggebeld worden?
  • Inloggen Klantonline
  • Schademelden

Bereikbaarheid Vanbreda Risk & Benefits

16 Mar 2020

Veelgestelde verzekeringsvragen coronavirus

De overheid heeft de maatregelen en adviezen om de verspreiding van het COVID-19 virus in te dammen verscherpt. Net als veel andere bedrijven hebben ook wij maatregelen genomen om hieraan bij te dragen.

Onze medewerkers staan u te woord vanuit huis

Onze medewerkers werken tot en met 6 april zoveel mogelijk thuis. Zij kunnen hier inloggen op onze systemen en zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar. U kunt ons gewoon bereiken op de bekende telefoonnummers en e-mailadressen:              

Algemeen    088 – 273 32 00     info@vanbredanl.com 
Team Risk  088 – 273 32 80  risk@vanbredanl.com, mcr@vanbredanl.com
Team Zorg en Inkomen    088 – 273 32 40  zorgeninkomen@vanbredanl.com
Team Pensioen 088 – 273 32 70 pensioenteam@vanbredanl.com
Team Schade 088 – 273 33 30 schade@vanbredanl.com, claimsbenefits@vanbredanl.com
Team Particulieren 088 – 273 33 20 particulieren@vanbredanl.com

Door deze manier van werken, kan het voorkomen dat u wat langer moet wachten voor u contact met ons krijgt of een reactie ontvangt. Wij vragen hier uw begrip voor.

Geen deelname aan vergaderingen en bijeenkomsten

Ons kantoor heeft geen grote bijeenkomsten voor relaties gepland de komende periode. Voor vergaderingen en bijeenkomsten waar medewerkers van Vanbreda voor zijn uitgenodigd, geldt dat zij alleen deelnemen als er minder dan 15 personen aanwezig zullen zijn. Vindt de vergadering of bijeenkomst plaats in een gebied waar verscherpte maatregelen gelden vanuit de overheid of zijn er meer dan 15 deelnemers, dan wordt deze afgezegd.

Bezoekafspraken zoveel mogelijk telefonisch of via een videocall

Wij vragen onze medewerkers afspraken met relaties zoveel mogelijk om te zetten naar een telefonische afspraak of een videocall. Fysieke afspraken gaan alleen door als dit echt noodzakelijk is en alleen in gebieden waar géén verscherpte maatregelen gelden vanuit de overheid. Vooraf wordt dan wel gecheckt of de betrokkenen symptomen hebben of in de afgelopen 14 dagen contact hebben gehad met iemand die in een risicogebied is geweest. Als dit het geval is, wordt de afspraak alsnog omgezet naar een telefonische afspraak of een videocall.

Meer informatie

De maatregelen die wij nu nemen gelden in ieder geval tot en met 6 april. Afhankelijk van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid en de effecten hiervan, kijken wij of wij ons beleid (tussentijds) moeten aanpassen. Wij houden u hier natuurlijk van op de hoogte. Wilt u zelf ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus? Raadpleeg de volgende sites:
Algemeen: Website Rijksoverheid over COVID-19 
Gezondheidsvragen: RIVM
Vragen over reizen naar het buitenland: Ministerie van Buitenlandse Zaken

Heeft u vragen over uw verzekeringen die u via Vanbreda Risk & Benefits heeft afgesloten? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u graag verder.