• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
 • Liever teruggebeld worden? Klik hier
 • Schademelden

Traineeship Proces Analist

Status: Vacature is open 🎉

Locatie

Gouda

Dienstverband

40 uur

Gewenst opleidingsniveau

WO of HBO

Salaris

€ 2.500,- bruto

Het Traineeship

Het verbeteren van onze interne processen met behulp van data, robotics en AI. Dat is waar jij je als Trainee Proces Analist dagelijks mee bezig houdt. In samenwerking met een ervaren analist werk je direct aan data en IT gedreven ontwikkelingen binnen onze organisatie én je start samen met andere trainees in ons Young Professionals Programma waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Wanneer: start in mei, juni of juli (solliciteren kan tot 10 april)

Starten als Proces Analist

Je start direct als Proces Analist. Als Proces Analist is je doel om onze teams zo efficiënt en effectief mogelijk te laten werken. Je beheert en verbetert onze processen pro-actief en coördineert IT-projecten. Je hebt nauw contact met directe collega’s en diverse interne en externe stakeholders. Je treedt op als projectleider, implementeert verandering en geeft daarover instructie en opleiding.

Jezelf én onze organisatie verder brengen als Young Professional

Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij jezelf én onze organisatie verder kan brengen. Samen met jou onderzoeken we wat je kunt, wat je wilt bereiken en coachen we je bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen.

Hoe ziet het programma eruit?

Het traineeship duurt twee jaar. Tijdens deze twee jaar:

 • werk je aan een eigen project, (eventueel) gerelateerd aan je studie én werk je aan een algemeen project om jezelf en de organisatie verder te brengen.
 • ben je primair werkzaam als Proces Analist. Middels verschillende teamsessies leer je ook de andere teams en functies kennen.
 • werk je zelfstandig of samen met andere Young Professionals aan echte (klant)cases.
 • krijg je training-on-the-job en volg je verschillende intervisiesessies waarin je met collega’s bespreekt hoe je bepaalde situaties met stakeholders of collega’s het beste kunt aanpakken om de door jou gewenste uitkomst te realiseren.
 • krijg de je de gelegenheid om vakdiploma’s te halen (o.a. Wft Basis, Lean Six Sigma, Agile, Scrum, Projectmanagement).
 • heb je regelmatig coachingsgesprekken met de directie over jouw ontwikkeling binnen Vanbreda.

Kortom, we gaan werken aan je skills!

Wie zoeken wij

Wij vinden het belangrijk dat jij je als Young Professional blijft ontwikkelen. Dit is goed voor jezelf én voor onze organisatie. Een kritische blik en proactieve houding zijn hierbij onmisbaar. Je bent niet bang om jouw ideeën te bespreken en vindt het leuk om deze uit te werken en te implementeren in de organisatie. Daarnaast:

 • heb je net je WO of HBO opleiding afgerond.
 • heb je weinig of geen werkervaring.
 • krijg je er energie van om op zoek te gaan naar de beste oplossing.
 • ben je betrokken en vind je het leuk om onze organisatie naar een hoger plan te tillen.

Waarom kiezen voor Vanbreda

Al meer dan 160 jaar zijn wij een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. Samen met zo’n 90 collega’s helpen wij onze (internationale)relaties ondernemen. En het leuke is, we zijn volop in beweging. We groeien snel en stoppen niet voordat we bij de top drie van Nederland horen.

Onze Cultuur

Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarden zijn Verbinding, Zorgzaamheid & Eigen Kracht. Daarbij vinden wij diversiteit en inclusiviteit belangrijk en geloven we dat we met divers samengestelde teams het beste in elkaar naar boven halen. Als jij doet wat je leuk vindt en waar jij goed in bent, ga je gemotiveerd en met plezier aan het werk. Daar plukken onze klanten én onze organisatie de vruchten van. Hieronder vind je een groeiende lijst met benefits om onze medewerkers te helpen hun werk zo goed en relaxt mogelijk te kunnen uitvoeren:

Dit krijg je van ons:

 • (interne) kennis- en vaardighedensessies die worden gegeven over het adviseursvak.
 • thuiswerkbudget (om je thuiswerkplek in te richten).
 • thuiswerkpakket (laptop, monitor en toebehoren).
 • 28 vakantiedagen per jaar.
 • een vast contract na je eerste contract.
 • standaard vakantiegeld en 13e maand.

Geïnteresseerd?

Ben jij de Young Professional die wij zoeken? Laat ons dan snel weten waarom jij graag ons traineeship wilt volgen. Wat zijn jouw drijfveren en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Stuur deze motivatie samen met je CV naar ons toe via het sollicitatieformulier. Wie weet nodigen we jou uit voor één van de selectiedagen.

Andere startersfuncties

Interesse maar twijfel je of het Traineeship Adviseur Risk / Employee Benefits bij je past? Bekijk dan het Traineeship Adviseur Risk / Employee Benefits

De maatregelen rondom COVID-19 hebben ook impact op onze sollicitatieprocedure.
Meer informatie vind je hier.

Solliciteren

Meer weten?

Heb je vragen? Bel of mail Marieke, Irene of Anouk. Zij zijn je voorgegaan als Young Professional!