• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
 • Liever teruggebeld worden? Klik hier
 • Schademelden

Desk Accountmanager Risk (Internationaal)

Status: Vacature is open 🎉

Locatie

Gouda

Dienstverband

40 uur

Gewenst opleidingsniveau

HBO

Salaris

€ in overleg

Samen met de klant op zoek naar de beste oplossing

Krijg jij er energie van als je samen met je klant onderzoekt wat de beste oplossing voor hem is als het gaat om risicomanagement? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Als Desk Accountmanager Risk neem je de regie om samen met de klant te kijken welke risico’s hij loopt. Kan hij deze risico’s zelf dragen of is het verstandig om ze af te dekken? En zo ja, hoe kan hij dat dan het beste doen? Je zorgt  samen met je collega’s die de verzekeringen en financiële producten inkopen voor een mooi passend advies. Je werkt nauw samen met de Accountmanager en bedient ook zelfstandig en proactief bestaande klanten. Je bent de vraagbaak voor je klanten en zorgt dat ze waar nodig, bijvoorbeeld bij pensioenvraagstukken, worden gekoppeld aan een van onze consultants.

Voor wie ga je dit doen?

Je komt werken in het team dat  bedrijven in het internationale segment begeleidt en adviseert. Je hebt veelvuldig contact met samenwerkingspartners en relaties van over de hele wereld.

Wat we van je vragen

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur in de zakelijke markt. Je weet hoe je de klant op een goede manier kunt meenemen in het advies- en inkooptraject van verzekeringen. Je hebt een kritische blik en hebt het lef om ook buiten de gebaande paden te adviseren. Daarnaast heb of ben je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • goede commerciële en communicatieve vaardigheden
 • in het bezit de benodigde Wft diploma’s namelijk Wft basis, Wft particulier, Wft zakelijk (assurantie A en WFT inkomen zijn een pre)
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (beheersing van een derde wereldtaal zoals Frans of Spaans is een pre)
 • een sterk analytisch vermogen 

Dit krijg je van ons

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers doen wat ze leuk vinden. Want als jij doet wat je leuk vindt en waar jij goed in bent, ga je gemotiveerd en met plezier aan het werk. Daar plukken we allebei de vruchten van. Wij hechten dan ook veel waarde aan een werkomgeving waarin onze collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen en waar zelfstandig werken, een proactieve houding en een kritische blik worden aangemoedigd. Binnen deze omgeving bieden we je bovendien:

 • volop kansen voor ontwikkeling en groei
 • mogelijkheden en middelen om thuis te werken
 • goede opleidingsmogelijkheden en een studiekostenvergoeding
 • een marktconform salaris, een 13e maand en natuurlijk vakantiegeld
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij een full time job)

Wie wij zijn

Vanbreda Risk & Benefits is al meer dan 160 jaar een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. Samen met zo’n 95 collega’s helpen wij onze (internationale)relaties ondernemen. En het leuke is, we zijn volop in beweging. We groeien snel en stoppen niet voordat we bij de top drie van Nederland horen.

Geïnteresseerd?

Ben jij de Desk Accountmanager die wij zoeken? Laat ons dan snel weten waarom jij graag bij ons wilt werken en waarom deze functie zo goed bij jou past. Wat zijn jouw drijfveren en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Stuur jouw motivatie samen met je CV naar ons toe via het sollicitatieformulier. Wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakinggesprek.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Wiam Tahtah (Managementassistent, 088 - 273 32 12) of Dianne Kers (Manager Team Risk, 088 - 273 32 29) of stuur een mail aan Wiam.Tahtah@vanbredanl.com. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

De maatregelen rondom COVID-19 hebben ook impact op onze sollicitatieprocedure.
Meer informatie vind je hier.

Solliciteren

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Rekha Ramdat.