Schadebehandelaar

Status: Vacature is open 🎉

Locatie

Gouda

Dienstverband

Fulltime / Parttime

Gewenst opleidingsniveau

MBO+/HBO

Salaris

€ maximaal € 4.850,- (afh. van opleiding en ervaring)

Relaties die met schade te maken krijgen moeten vaak al veel regelen. Ze willen dan ook graag zo snel mogelijk duidelijkheid over de financiële afwikkeling.  Dit is waar wij als Vanbreda Risk & Benefits het verschil maken. Ons team Claims zorgt ervoor dat deze relaties op een deskundige en persoonlijke manier worden ondersteund en begeleid. Ter versterking van dit team zoeken wij een

Schadebehandelaar

Bij Vanbreda streven wij ernaar om al onze klanten van A tot Z optimaal te bedienen.  Onze aanpak kenmerkt zich door de begrippen verbinding, eigen kracht en zorgzaamheid. Wij luisteren naar onze klanten en verdiepen ons goed in zijn of haar specifieke situatie. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Gouda.

Wat ga je doen?

Je helpt onze zakelijke relaties als ze met schade te maken krijgen. Je bent het eerste aanspreekpunt en beoordeelt waar de klant recht op heeft. Als het nodig is, voer je juridische discussies met verzekeraars. Op deze manier zorg je ervoor dat de klant snel weet waar hij of zij aan toe is. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Behandeling van volmacht-, beurs- en provinciale schades op het terrein van schadeverzekeringen, verzuimverzekeringen en inkomensverzekeringen
 • Opkomen voor de belangen van de klant
 • Informeren (indien nodig) van de adviesteams over schademeldingen bij hun klanten
 • Controleren van de schade-uitkeringen verzorgd door verzekeraars

Natuurlijk werk je hierbij nauw samen met de andere schadebehandelaars, maar ook met de Accountmanagers en Desk Accountmanagers.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega vind het leuk  om een schademelding van het begin tot het eind goed te begeleiden, is accuraat en in staat om op een goede manier het gesprek aan te gaan met zowel de klant als de verzekeraar. Ben jij dit en heb je:

 • MBO+/HBO niveau
 • diploma Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
 • ervaring met schadebehandeling van bedrijfsmatige schades
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

reageer dan direct!

Dit krijg je van ons

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s doen wat ze leuk vinden. Want als jij doet wat je leuk vindt en waar jij goed in bent, ga je gemotiveerd en met plezier aan het werk. Daar plukken wij allebei de vruchten van. Wij hechten dan ook veel waarde aan een werkomgeving waarin jij je kunt blijven ontwikkelen . We moedigen een proactieve houding en kritische blik aan en kijken ieder jaar samen met jou wat je ambities zijn en hoe je hier aan kunnen werken. Binnen deze omgeving bieden we je bovendien:

 • volop kansen voor ontwikkeling en groei
 • mogelijkheden en middelen om thuis te werken
 • goede opleidingsmogelijkheden en een studiekostenvergoeding
 • afhankelijk van jouw opleiding en ervaring een salaris tot maximaal € 4.850,- bruto per maand
 • een 13e maand en natuurlijk vakantiegeld
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij een full time job)
 • een jaarcontract met de mogelijkheid dit om te zetten naar een vaste aanstelling

Wie wij zijn

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.

Geïnteresseerd?

Ben jij de Adviseur Claims die wij zoeken? Laat ons dan snel weten waarom jij graag bij ons wilt werken en waarom deze functie zo goed bij jou past. Wat zijn jouw drijfveren en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Stuur jouw motivatie samen met je CV naar ons toe via het sollicitatieformulier. Wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakinggesprek. Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Angelique Maarschalkerweerd (Manager Claims) via 088 - 273 33 69.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 


Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Lars Kok.