• T: +31 (0)88 - 273 32 00
  • Liever teruggebeld worden?
  • Inloggen Klantonline
  • Schademelden

Inschrijven webinar 'Ransomware de baas?' nu mogelijk!

12 Oct 2021

Op woensdag 3 november organiseren wij samen met Christian Prickaerts van FoxIT en Rosalie Brand van Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan het webinar 'Ransomware de baas?'. Benieuwd? U kunt zich nu inschrijven.

Direct inschrijven

Ransomware bij 7 op de 10 cyberaanvallen 

Het is al lang niet meer zo dat alleen grote bedrijven te maken krijgen met cybercriminaliteit. Ook kleinere bedrijven zijn steeds vaker slachtoffer van bijvoorbeeld ransomware aanvallen. Inmiddels gaat het bij 7 van de 10 cyberaanvallen om ransomware. Het is dan ook belangrijk om goed te weten wat ransomware precies is, hoe u zich hiertegen kunt wapenen en wat u moet doen als u onverhoopt toch te maken krijgt met ransomware. Tijdens het webinar 'Ransomware de baas?' gaan we daarom in op de volgende onderwerpen: 

Ransomware, wat is het precies en kunt u het voorkomen? 

Ransomware is momenteel een van de meest voorkomende vormen waar bedrijven mee te maken krijgen. Kort gezegd hacken cybercriminelen uw systeem, versleutelen of stelen uw data en dreigen deze data op straat te gooien als u geen losgeld (ransom) betaalt. Soms blokkeert de ransomware zelfs de toegang tot IT-systemen waardoor de continuïteit van de onderneming in gevaar komt. Er zijn verschillende soorten ransomware en er zijn manieren om het cybercriminelen zo moeilijk mogelijk te maken. Tijdens het webinar Ransomware vertelt Cristian Prickearts van FoxIT u hier alles over. 

Als uw data toch gestolen worden

Ondanks alle maatregelen die u neemt kan het toch voorkomen dat uw systeem gehackt wordt. Wat zijn dan eigenlijk de do's & don'ts als het gaat om het melden van de datalek en communicatie naar uw klanten en andere betrokkenen? Rosalie Brand van Kennedy Van der Laan licht het aan u toe aan de hand van praktijkvoorbeelden.