Actualiteitenseminar Vanbreda Risk & Benefits

Direct aanmelden

 

Ziet u door de bomen het bos nog?

 

Op 24 september zetten we de laatste pensioenontwikkelingen voor u op een rij!

In de media wordt veel gesproken over veranderingen die nodig zijn in ons pensioenstelsel. Het is belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de impact van deze wijzigingen op uw organisatie en medewerkers. Laat u informeren en ga in gesprek tijdens het jaarlijkse actualiteitenseminar van Vanbreda Risk & Benefits.

In één middag wordt u bijgepraat over de meest actuele stand van zaken met betrekking tot de veranderingen in ons pensioenstelsel. Om welke wijzigingen gaat het en waarom zijn deze nodig? Daarna gaat u in gesprek met collega’s van andere organisaties om elkaar te inspireren over hoe u ervoor kunt zorgen dat u op de juiste manier inspeelt op deze en mogelijke ook andere veranderingen. 

Waar en wanneer?
Het Actualiteitenseminar van Vanbreda vindt dit jaar plaats op dinsdag 24 september en wordt gehouden op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 uur Ontvangst en lunch
13.00 uur Start plenaire sessies
17.00 uur Afsluitende borrel

Toegang tot het Actualiteitenseminar van Vanbreda is gratis. Wilt u graag samen met een collega komen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.  

Meldt u nu gratis aan