Vanbreda Risk & Benefits Actualiteitenseminar 2018

Actualiteitenseminar Vanbreda Risk & Benefits

Laat u informeren en inspireren op de vierde dinsdag van september 2018

Wilt u in één middag bijgepraat worden over de meest actuele onderwerpen op het gebied van pensioenen en de laaste HR-trends? Dat kan. Ook dit jaar organiseert Vanbreda Risk & Benefits een actualiteitenseminar op de vierde dinsdag van september. Geïnteresseerd? Meld u dan direct aan en ben verzekerd van een plaats!

Meld u hier direct aan

Programma

Het seminar vindt plaats op dinsdagmiddag 25 september. U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom voor een lunch. Om 13.00 uur start het programma. Dit ziet er als volgt uit:

12.00uur - Ontvangst met lunchbuffet
13.00uur  -Welkom
13.15uur - Pensioenontwikkelingen (Monica Swalef)
14.00uur - Pauze
14.20uur - HR-trends (Esther Mallant)
15.05uur - Pauze
15.25uur - Inspiratiesessie (Lonneke van Dasler)
16.10uur - Afsluiting met netwerkborrel

Sprekers

Zorgen voor uw medewerkers wordt steeds belangrijker. Medewerkers zijn al lang niet meer op zoek naar alleen een goed salaris. Zelfontplooing, een goede balans tussen werk en prive en persoonlijk contact vinden zij steeds belangrijker. Welke trends zijn er nog meer en hoe kunt u hier op een goede manier op inspelen. Hier gaan we het met u over hebben.

Dit doen we samen met Monica Swalef, Esther Mallant en Lonneke van Dasler. Monica vertelt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioenen, Esther praat u bij over de laaste HR-trends en Lonneke laat zien hoe u kunt zorgen voor een goede balans tussen gevoel en ratio. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel en kunt u tussendoor bijpraten met collega's van andere organisaties. Zo gaat u met frisse energie en vol inspiratie weer naar huis. 

Deelnemers gaven het Actualiteitenseminar van 2017 een 8,5!

Locatie

Het Actualiteitenseminar van Vanbreda Risk & Benefits wordt gehouden op 25 september in Brasserie Zalmhuis in Rotterdam. Komt u met de auto? Dan kunt u het volgende adres in uw navigatiesysteem invoeren: Schaardijk 396, 2909 LA Capelle aan den IJssel.

Zalmhuis

Routeplanner

Het Zalmhuis beschikt over een ruime parkeerplaats op eigen terrein. Parkeren bij het Zalmhuis is gratis.