Ben jij de allround Schadebehandelaar die wij zoeken?

Relaties die met schade te maken krijgen moeten vaak al veel regelen. Ze willen dan ook graag zo snel mogelijk duidelijkheid over de financiële afwikkeling. Dit is waar wij als Vanbreda Risk & Benefits het verschil maken. Ons team Claims zorgt ervoor dat deze relaties op een deskundige en persoonlijke manier worden ondersteund en begeleid. Ter versterking van dit team zoeken wij een fulltime

Allround Schadebehandelaar

Bij Vanbreda streven wij ernaar om al onze klanten van A tot Z optimaal te bedienen. Onze aanpak kenmerkt zich door de begrippen verbinding, eigen kracht en zorgzaamheid. Wij luisteren naar onze klanten en verdiepen ons goed in zijn of haar specifieke situatie. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Gouda.

Wat ga je doen?

Je helpt onze relaties als ze met schade te maken krijgen. Dit kunnen claims zijn van particuliere en van bedrijfsmatige verzekerden. Hierbij komen alle mogelijke verzekeringen aan de orde.
Je bent het eerste aanspreekpunt en beoordeelt waar de klant recht op heeft. Als het nodig is, voer je juridische discussies met verzekeraars. Op deze manier zorg je ervoor dat de klant snel weet waar hij of zij aan toe is.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega is een jurist met een aantal jaren werkervaring als schadebehandelaar en vindt het leuk om een schademelding van het begin tot het eind goed te begeleiden. Hij of zij is accuraat en in staat om op een goede manier het gesprek aan te gaan met zowel de klant als de verzekeraar. Ben jij dit en heb je:

  • HBO-/WO-niveau (rechten)
  • diploma Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
  • ervaring met schadebehandeling van bedrijfsmatige schades
  • kennis van/ervaring met internationale verzekeringen
  • kennis van schadebehandeling Motorrijtuigen (diploma M&S)
  • interesse om je te specialiseren in Aansprakelijkheid
  • kennis van E-abs
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

reageer dan direct!

Wat bieden we jou?

Vanbreda Risk & Benefits vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hierbij is een zelfstandige en proactieve houding onmisbaar. Niet alleen naar onze klanten toe, maar ook intern. Dit kan dus ook inhouden dat je soms kiest voor een aanpak die net even anders is. Daarnaast bieden wij onze medewerkers:

• een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie met volop kansen voor ontwikkeling en groei
• goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
• een fijne en informele werkcultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid
• een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Laat ons dan snel weten waarom jij onze nieuwe collega bent. Waarom pas jij bij ons bedrijf en waarom past de baan als Schadebehandelaar zo goed bij jou. Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Sluit je CV bij en mail dit naar: personeelszaken@vanbredanl.com. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of de teamleider team Claims Manja Zwijgers via 088 273 33 35

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.