EURETCO

De Euretco Special

Een passend verzekeringspakket voor iedere retailer

Als zelfstandig ondernemer moet u veel regelen. U wilt zich natuurlijk het liefste bezighouden met de zaken waar u energie van krijgt. Het is dan fijn als u voor randzaken van het ondernemerschap terecht kunt bij specialisten. Want hoewel het niet tot de kern van uw business hoort, zijn dit vaak wel zaken die u goed geregeld wilt hebben. Als het gaat om het inventariseren, beoordelen en eventueel afdekken van de risico’s bent u bij Vanbreda Risk & Benefits aan het juiste adres.

Van collectieve autoverzekering tot bedrijfsaansprakelijkheid

Of u nu behoefte heeft aan een totaalpakket of één specifieke polis. Vanbreda Risk & Benefits biedt u een passende oplossing. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor de Euretco collectieve autoverzekering en de Euretco collectieve zorgverzekering. Maar we bieden meer:

  • Euretco Collectieve Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Euretco Pakketpolis
  • Euretco Verzuimverzekering

Speciale arrangementen voor Euretco-leden

Samen met Euretco hebben wij een compleet pakket voor u samengesteld. Hierbij hebben we rekening gehouden met de ontwikkelingen binnen de retailmarkt en de specifieke risico’s die hier spelen. De verzekeringspolissen voor u als Euretco-lid kenmerken zich door:

  • Maatwerk, afgestemd met Euretco
  • Zeer concurrerende premies
  • Eenvoud, gemak en overzicht
  • Een deskundig advies door een partij die u en uw bedrijf begrijpt

Vrijblijvende verzekeringsanalyse

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een verzekeringsanalyse aan. In deze analyse wordt uw huidige verzekeringspakket onder de loep genomen en brengen we samen met u uw wensen en behoefte in kaart. Vervolgens kijken we of uw huidige pakket hier nog voldoende op aansluit. Is dit niet het geval? Dan leggen wij ons alternatief naast uw huidige verzekeringspakket. Zo kunt u zelf beslissen of u uw pakket wilt aanpassen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten van ons aanbod voor Euretco leden? Dianne Kers helpt u graag verder.