FINANCIEEL ADVIES

Persoonlijk financieel advies voor u en uw bedrijf

Als financieel dienstverlener helpen we u graag bij het afdekken van financiële risico’s. We gaan voor u op zoek naar producten die passen bij uw persoonlijke situatie en zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen. Het is voor ons belangrijk om u en uw situatie zo goed mogelijk te leren kennen. Alleen dan kunnen we u echt een goed financieel advies geven.

Van inventarisatie tot onafhankelijk advies

Om u goed financieel advies te kunnen geven, voeren we eerst een inventarisatie uit van alle punten die belangrijk zijn om u een passend advies te geven. Op basis hiervan doen wij een uitgebreid marktonderzoek en vergelijken we een breed aanbod van verzekeraars. Zo vinden we voor u het gunstigste en best passende product uit de markt.

De online adviestool van Vanbreda

Om u snel en efficiënt te kunnen helpen, hebben wij een speciale online advies tool ontwikkeld*. U kunt hem invullen wanneer het u uitkomt. Bovendien zorgen we er op deze manier voor dat we in één keer alle relevante gegevens verzamelen. Voor u wel zo prettig. Het invullen van de tool kost ongeveer 30 minuten tijd.

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, raden wij u aan om uw bedrijfs- en inkomensgegevens bij de hand te houden. Daarnaast komen ook de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Personalia
  • Gezinssituatie
  • Risicobereidheid
  • Kennis en ervaring
  • Uw specifieke wensen

*U wordt doorverwezen naar een webpagina van Kettlitz Wulfse.

Bepaal zelf de onderdelen van uw advies

Het staat u vrij één of meerdere vragen niet te beantwoorden. Wij betrekken deze onderdelen dan echter niet ons financieel advies. Hoe completer u bent, hoe beter wij ons advies kunnen laten aansluiten bij uw situatie. Indien u zaken mist waarvan u vermoedt dat deze ook relevant zijn voor de inventarisatie, dan kunt u ze bij de verzending van de opdracht tot dienstverlening meezenden.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze online adviestool? Irene van der Vaart helpt u graag verder.