• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
  • Liever teruggebeld worden? Klik hier
  • Schademelden

Lonneke van Dasler inspireert

De balans tussen ratio en gevoel

U kent het vast wel. Je hebt meteen een goed gevoel bij een project of een persoon. Of misschien juist helemaal niet. Soms kun je er niet precies de vinger op leggen waarom, maar het kan je veel opleveren om je gevoel toch te volgen. Hoe zorg je dan wel voor een goede balans tussen je gevoel en ratio? Dat is waar de presentatie van Lonneke van Dasler over gaat. Een inspirerend verhaal dat stof tot nadenken geeft voor uw rit naar huis.

In haar presentatie “op gevoel” geeft Lonneke praktische handvaten, persoonlijke voorbeelden en vertelt ze op humoristische wijze over de op- of misvattingen over dit onderwerp. Zo inspireert, motiveert en stimuleert zij haar publiek om hun gevoel te volgen en gelukkig te worden of blijven.

Tijdens het Actualiteitenseminar is Lonneke niet alleen spreker. Zij is ook dagvoorzitter en zal u tijdens het hele seminar meenemen in het programma. 

Lonneke van Dasler haalde haar diploma Facility Management aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna is zij aan de slag gegaan als managementtrainee bij Facilicom, waar zij is doorgestroomd naar de functie van Rayonmanager. In 2016 gooide ze het roer om. Na een zoektocht naar haar passie begon ze in 2018 met ondernemen. Nu spreekt ze over de balans tussen ratio en gevoel en geeft workshops en trainingen. Haar doel is haar publiek te inspireren en te motiveren om kritisch naar hun levenskeuzes te blijven kijken.

Lonneke van Dasler op LinkedIn