• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
 • Liever teruggebeld worden? Klik hier
 • Schademelden

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons team Support!

Ben jij klaar voor de eerste of tweede stap in jouw carrière? Heb jij een kritische en open blik? Houd jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team Support zijn wij op zoek naar een fulltime

Support Medewerker Zorg en Inkomen

Bij Vanbreda streven wij ernaar om al onze klanten van A tot Z optimaal te bedienen. Om dit te kunnen doen is goede samenwerking tussen de accountmanagers, de adviseurs en het team Support heel belangrijk. Hierbij zijn de begrippen verbinding, eigen kracht en zorgzaamheid ons uitgangspunt. Voor elkaar én voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Als Support Medewerker Zorg en Inkomen ondersteun je de collega’s van het team Zorg en Inkomen. Dit doe je vanuit het team Support. Je zorgt voor de administratieve behandeling en verwerking van diverse contracten. Ook wikkel je eenvoudige vragen zelfstandig af. Zo ben jij de spil voor het team Zorg en Inkomen en help je de adviseurs om samen het beste voor de klant te doen vanuit ons kantoor in Gouda.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega vindt het net als wij belangrijk om zelfstandig te werken binnen een team. Je bent kritisch en je hebt:

 • goede communicatieve vaardigheden
 • minimaal MBO werk- en denkniveau
 • bij voorkeur het diploma Wft Basis en/of Wft Inkomen of anders de bereidheid om deze te halen
 • een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (pré)
 • een sterk analytisch vermogen

Ben jij dit? Reageer dan direct!

Wat bieden we jou?

Binnen Vanbreda heerst een informele werkcultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. Daarnaast bieden wij:

 • een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie
 • volop kansen voor ontwikkeling en groei
 • goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
 • een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega bent!

Ben je geïnteresseerd? Dan horen wij graag waarom jij bij ons bedrijf past en waarom de baan als Support Medewerker Risk zo goed bij jou past. Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Sluit je CV bij en mail dit naar: personeelszaken@vanbredanl.com. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of de teamleider Support Monique Groenewegen via telefoonnummer 088 273 33 61.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.