Vacature Adviseur Risk bij Vanbreda Risk & Benefits

Vind jij het leuk om onze zakelijke en internationale relaties te informeren en adviseren over de risico’s binnen hun organisatie? Kun jij in het belang van de klant goed onderhandelen met verzekeraars om het best passende product in te kopen? Werk je graag samen in een team waarin je zelfstandig je eigen rol vervult? Ben je gewend om zelf verantwoordelijkheid te nemen? Dan zoeken wij jou om ons adviesteam Risk (schadeverzekeringen) te versterken als 

Adviseur Risk (fulltime)

   Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Je krijgt een eigen portefeuille met zakelijke relaties die 50 of meer medewerkers hebben. Jij helpt deze klanten met alle vragen die zij rechtstreeks stellen. Ook werk je nauw samen met ons Accountmanagement om bezoeken voor te bereiden en op te volgen. Heeft de klant een risicovraag? Dan analyseer je deze en breng je een passend advies uit. Waar nodig koop jij zelfstandig de verzekering in via onze kanalen beurs, volmacht en provinciaal.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een kritische en open blik. Iemand die vervolgvragen durft te stellen en zo op zoek gaat naar de vraag achter de vraag. Een collega die bovendien het lef heeft om buiten de gebaande paden te adviseren. En ook verbeteringen voor onze manier van werken voorstelt. Je vindt het bovendien leuk om te onderhandelen met beursverzekeraars of in de provinciale markt. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:

  • een MBO of HBO opleiding
  • diploma WFT Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk
  • kennis van ANVA
  • beheersing van de Engelse taal is een pré

Wat bieden we jou?

Binnen Vanbreda is een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij jou:

  • een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie
  • volop kansen voor ontwikkeling en groei
  • goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
  • een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Onze ambitie

Ons streven is om al onze klanten het beste advies te geven. Onze aanpak kenmerkt zich door de begrippen verbinding, eigen kracht en zorgzaamheid. We luisteren naar onze klanten en verdiepen ons goed in zijn of haar specifieke situatie. Hierdoor zijn we in staat om onze relaties altijd een goed passend en ongebonden advies te geven: samen, onafhankelijk en voor onze klant. Wij werken vanuit ons kantoor in Gouda.

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega bent!

Ben je geïnteresseerd? Dan horen wij graag waarom jij bij ons bedrijf past en waarom de baan als adviseur Risk zo goed past bij jou. Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Sluit je CV bij en mail dit naar: personeelszaken@vanbredanl.com. Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of de teamleider Risk Corina Hoogendoorn via telefoonnummer 088 273 32 44.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.