• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
 • Liever teruggebeld worden? Klik hier
 • Schademelden

Word jij onze nieuwe collega?

Vind jij het leuk om met klanten te sparren over onder andere werknemersverzekeringen, WIA en eigenrisicodragerschap? Heb je inhoudelijke kennis van ons sociale zekerheidsstelsel en de verzekeringsoplossingen? Vind je het leuk om arbeidsvoorwaarden te lezen, te interpreteren en werkgevers te helpen bij het maken van risicoanalyses? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ter versterking van ons team Benefits zijn wij op zoek naar een

Adviseur Zorg en Inkomen

Ons streven is om al onze klanten het beste advies te geven. Onze aanpak kenmerkt zich door de begrippen verbinding, eigen kracht en zorgzaamheid. Je luistert naar onze klanten en verdiept je goed in zijn of haar specifieke situatie. Hierdoor ben je in staat om onze relaties altijd een goed passend en ongebonden advies te geven: samen, onafhankelijk en voor onze klant. Dit doe je vanuit ons kantoor in Gouda.

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als adviseur Zorg en Inkomen ben je specialist op de inhoud. Je bent sparringpartner van onze zakelijke klanten voor al hun vragen over het sociale zekerheidsstelsel met betrekking tot de werknemersverzekeringen Zorg, Verzuim, WIA en WGA en ZW eigenrisicodragerschap. Ook de Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de DGA worden in ons team beheerd.

Je maakt een analyse van de situatie van de klant en beoordeelt of er een passende verzekeringsoplossing is. Is het afsluiten van een verzekering gewenst dan kun je inhoudelijk de voorwaarden vergelijken. Vervolgens bepaal je welk product het beste aansluit bij de wensen van de klant.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega vindt het net als wij belangrijk om zelfstandig te werken binnen een team. Hij of zij houdt ervan om in gesprek te gaan met klanten en hen op een goede manier te adviseren. Een kritische blik is dan ook onmisbaar. Ben jij dit en heb je:

 • goede commerciële en communicatieve vaardigheden
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • een sterk analytisch vermogen en commercieel inzicht
 • drie tot vijf jaar ervaring binnen de Financiële Dienstverlening en/of Verzekeringsbranche
 • de diploma’s WFT Basis en Wft Inkomen en daarnaast Wft Schade Particulier of Wft Zorg en ben je minimaal HBO opgeleid
 • bij voorkeur RVI diplomering

reageer dan direct.

Wat bieden we jou?

Vanbreda Risk & Benefits vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hierbij is een zelfstandige, pro-actieve houding en een kritische blik onmisbaar. Niet alleen naar onze klanten toe, maar ook intern. Dit kan dus ook inhouden dat je soms kiest voor een aanpak die net even anders is. Wij bieden jou:

 • een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie met volop kansen voor ontwikkeling en groei in een net nieuw kantoor in Gouda
 • goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
 • een fijne en informele werkcultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid
 • een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Laat ons dan snel weten waarom jij onze nieuwe collega bent. Waarom pas jij bij ons bedrijf en waarom past de baan als adviseur Zorg en Inkomen zo goed bij jou. Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Sluit je CV bij en mail dit naar: personeelszaken@vanbredanl.com.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of de teamleider team Benefits Irene van der Vaart 088 273 32 47.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.