Samen met de klant op zoek naar de beste oplossing

Vind je het leuk om te beoordelen wat de behoefte van de klant is om vervolgens het meest passende verzekeringsproduct te kunnen adviseren? Om met hen én verzekeraars zowel telefonisch als schriftelijk contact te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team Risk zijn wij op zoek naar een fulltime

Adviseur Risk

die samen met de klant op zoek gaat naar de beste oplossing voor zijn of haar specifieke situatie. Hierbij luistert hij/zij goed naar de klant en verdiept hij/zij zich in zijn of haar situatie. Om zo een goed passend en onafhankelijk advies te geven.

  Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Samen met de klant breng je zijn specifieke situatie in kaart en beoordeel je of er een passende verzekeringsoplossing is. Is het afsluiten van een verzekering gewenst? Dan kun je inhoudelijk de voorwaarden vergelijken en bepaal je welk product het beste aansluit bij de wensen van de klant. Tot slot zorg je ervoor dat je jouw advies op heldere wijze toelicht. Zodanig dat hij/zij zelf een goede keuze kan maken.

Voor wie ga je dit doen?

Je gaat je met name bezig houden met relaties in ons Mid-Corporate en Specials segment. Dit zijn bedrijven met maximaal 50 medewerkers, al dan niet werkzaam in een specifieke nichemarkt.

Met wie ga je dit doen?

Natuurlijk heb je veel contact met de klant en jouw collega’s van team Risk. Daarnaast werk je ook nauw samen met onze accountmanagers. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor de specialistische kennis over de inhoud van onze dienstverlening. Hiervoor heb je veel contact met verzekeraars.

Wie zoeken wij?

Om tot de beste oplossing voor de klant te komen, is een kritische blik noodzakelijk. Net als het lef om ook buiten de gebaande paden te adviseren. Heb jij dit in je en vind je het leuk om zelfstandig te werken binnen een team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je daarnaast ook:

  • goede commerciële en communicatieve vaardigheden
  • drie tot vijf jaar ervaring binnen de Verzekeringsbranche
  • minimaal een HBO-opleiding afgerond en in het bezit van het benodigde diploma Wft Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • een sterk analytisch vermogen

reageer dan direct!

Wat bieden we jou?

  • een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie
  • volop kansen voor ontwikkeling en groei
  • goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
  • een fijne en informele werkcultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid
  • een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega bent!
Ben je geïnteresseerd? Dan horen wij graag waarom jij bij ons bedrijf past en waarom de baan als adviseur Risk zo goed past bij jou. Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Sluit je CV bij en mail dit naar: personeelszaken@vanbredanl.com.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of de teamleider Risk Corina Hoogendoorn via telefoonnummer 088 273 32 44.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.