Word jij onze nieuwe collega?

Vind jij het leuk om onze groot zakelijke relaties te informeren en adviseren over hun schadeverzekeringen en met hen en verzekeraars zowel telefonisch als schriftelijk contact te onderhouden? Vind je het leuk om te beoordelen wat de behoefte van de klant is om vervolgens het meest passende verzekeringsproduct te kunnen adviseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team Risk zijn wij op zoek naar een fulltime:

Adviseur Risk Corporate

Solliciteer direct

Ons streven is om al onze klanten het beste advies te geven. Om dit te bereiken is goede samenwerking binnen ons team en met het team accountmanagers zeer belangrijk. Als adviseur ben jij het aanspreekpunt voor het accountmanagement, dat een beroep doet op jouw specialistische kennis. Je bent verantwoordelijk voor de analyse en beheer van je klantportefeuille. Deze portefeuille bestaat voornamelijk uit relaties in ons groot zakelijke segment. De inkoop van producten op de provinciale, maar met name de assurantiebeurs speelt bij deze functie een grote rol. Je netwerk binnen de verzekeraarsmarkt is van groot belang. Dit doe je vanuit ons kantoor in Gouda. Incidenteel heb je afspraken met relaties binnen en/of buiten kantoor.

Wat ga je doen?

Als Adviseur Risk ben je specialist op de inhoud. Je bent sparringpartner van onze groot zakelijke klanten voor al hun vragen over hun schadeverzekeringen. Je maakt een analyse van de situatie van de klant en beoordeelt of er een passende verzekeringsoplossing is. Is het afsluiten van een verzekering gewenst dan kun je inhoudelijk de voorwaarden vergelijken. Vervolgens bepaal je welk product het beste aansluit bij de wensen van de klant.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega vindt het net als wij belangrijk om zelfstandig te werken binnen een team. Hij of zij houdt ervan om in gesprek te gaan met klanten en hen op een goede manier te adviseren. Een kritische blik is dan ook onmisbaar. Ben jij dit en heb je:

  • goede commerciële en communicatieve vaardigheden
  • drie tot vijf jaar ervaring binnen de Verzekeringsbranche 
  • minimaal een HBO-opleiding afgerond en in het bezit van het benodigde diploma Wft Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • een sterk analytisch vermogen 
  • ervaring met inkoop op zowel de provinciale markt, als op de assurantiebeurs

reageer dan direct.

Wat bieden we jou?

Vanbreda Risk & Benefits vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hierbij is een zelfstandige, pro-actieve houding en een kritische blik onmisbaar. Niet alleen naar onze klanten toe, maar ook intern. Dit kan dus ook inhouden dat je soms kiest voor een aanpak die net even anders is.

Wij bieden jou:

  • een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie met volop kansen voor ontwikkeling en groei in een net nieuw kantoor in Gouda
  • goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
  • een fijne en informele werkcultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid 
  • een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Laat ons dan snel weten waarom jij onze nieuwe collega bent. Waarom pas jij bij ons bedrijf en waarom past de baan als adviseur Risk zo goed bij jou? Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Sluit je CV bij en mail dit naar: personeelszaken@vanbredanl.com.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of de teamleider Risk Arno van der Hoeven 088 273 32 81.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.