Samen met de klant op zoek naar de beste oplossing

Ben jij klaar voor de eerste of tweede stap in jouw carrière? Kijk je kritisch en open naar wat de behoefte van de klant is en pak je vervolgens door om het meest passende verzekeringsproduct te kunnen adviseren? Om met hen én verzekeraars zowel telefonisch als schriftelijk contact te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team Risk zijn wij op zoek naar een fulltime

Adviseur Risk

   Solliciteer direct

Wat en voor wie?

Wij willen graag al onze klanten het beste advies geven. Dit doen we door te luisteren naar onze klant en ons goed te verdiepen in zijn of haar specifieke situatie. Zo zijn we in staat om onze relaties in de segmenten Mid-Corporate en Specials altijd een goed passend en ongebonden advies te geven: samen, onafhankelijk en voor onze klant.

Met wie werk je samen?

Je hebt veel contact met onze klanten uit de segmenten Mid-Corporate en Specials. Dit zijn bedrijven met maximaal 50 medewerkers, al dan niet werkzaam in een specifieke nichemarkt. Daarnaast werk je natuurlijk nauw samen met jouw collega’s van team Risk en onze accountmanagers. Jij levert de specialistische kennis. Hiervoor heb je veel contact met verzekeraars.

Wie zoeken wij?

Om tot de beste oplossing voor de klant te komen, is een kritische blik en pro-actieve houding onmisbaar. Net als het lef om ook buiten de gebaande paden te adviseren. Heb je daarnaast ook:

  • goede commerciële en communicatieve vaardigheden
  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • in het bezit van het benodigde diploma Wft Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk of ben je bereid om dit te halen
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • een sterk analytisch vermogen

reageer dan direct!

Wat bieden we jou?

Binnen Vanbreda is een informele werkcultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. Daarnaast bieden wij bieden:

  • een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie
  • volop kansen voor ontwikkeling en groei
  • goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
  • een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega bent!

Ben je geïnteresseerd? Dan horen wij graag waarom jij bij ons bedrijf past en waarom de baan als adviseur Risk zo goed past bij jou. Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Sluit je CV bij en mail dit naar: personeelszaken@vanbredanl.com of vul het sollicitiatieformulier volledig in.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of de teamleider Risk Corina Hoogendoorn via telefoonnummer 088 273 32 44.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.