Word jij onze nieuwe medewerker in het Team support?

Ons team Support zet de papieren poststroom om naar digitaal en levert de te verwerken post zo volledig mogelijk aan bij de diverse adviseurs. Vind jij het leuk om binnen een team te werken, dat de “basis” vormt voor onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team Support zijn wij op zoek naar een fulltime

Medewerker Support

Wat ga je doen?

Als medewerker Support ben je verantwoordelijk voor het omzetten van de papieren poststroom naar digitaal en er vervolgens voor te zorgen dat de te verwerken post zo volledig mogelijk wordt aangeleverd bij de diverse behandelaars. Naast het verwerken van binnengekomen post ben je ook verantwoordelijk voor het verzorgen van uitgaande post. Je voert diverse administratieve handelingen uit, zoals het administreren van klant- en/of polisgegevens en verwerken van polismutaties en boekingen. Tevens fungeert het team Support als eerste aanspreekpunt voor klanten, die via het algemene telefoonnummer contact met ons opnemen.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega vindt het net als wij belangrijk om zelfstandig te werken binnen een team. Hij of zij vindt het ook niet erg om ondersteunende werkzaamheden te verrichten. Ben jij dit en heb je:

  • een afgeronde MBO-opleiding
  • bij voorkeur ervaring in de verzekeringsbranche en in het bezit van het diploma Wft Basis en/of Wft Schade Zakelijk
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • ervaring in een vergelijkbare functie (minimaal 2 jaar)
  • goede communicatieve vaardigheden
  • een prettige telefoonstem

reageer dan direct.

Wat bieden we jou?

Vanbreda Risk & Benefits vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hierbij is een zelfstandige, pro-actieve houding en een kritische blik onmisbaar. Niet alleen naar onze klanten toe, maar ook intern. Dit kan dus ook inhouden dat je soms kiest voor een aanpak die net even anders is.

Wij bieden jou:

  • een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie in Gouda met volop kansen voor ontwikkeling en groei
  • goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
  • een fijne en informele werkcultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid
  • een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Laat ons dan snel weten waarom jij onze nieuwe collega bent. Waarom pas jij bij ons bedrijf en waarom past deze baan zo goed bij jou? Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@vanbredanl.com. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. 

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of de teamleider Support Monique Groenewegen via 088 273 33 61.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.