Word jij onze nieuwe medewerker in het Team support?

Het team Support is verantwoordelijk voor het verwerken van inkomende en uitgaande informatiestromen via post, e-mail en telefoon. Het team zorgt ervoor dat de adviseurs onze klanten snel en efficiënt kunnen helpen. Vind jij het leuk om op een afdeling te werken, die de “basis” vormt voor onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team Support zijn wij op zoek naar een fulltime

Medewerker Support

Wat ga je doen?

Als Medewerker Support ben je samen met je collega’s in het team verantwoordelijk voor een goed verloop van allerlei administratieve processen binnen ons bedrijf. Je verwerkt inkomende en uitgaande post, behandelt inkomende e-mails en beantwoordt inkomend telefoonverkeer van klanten die ons algemene nummer bellen. Daarnaast voer je diverse administratieve werkzaamheden uit, zoals het administreren van klant- en/of polisgegevens, het verwerken van polismutaties en boekingen en het verwerken van informatie van verzekeraars. Ook zorg je voor ondersteuning van onze adviseurs. Samen met je collega’s in het team zorg je ervoor dat alle administratieve processen op rolletjes verlopen.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega vindt het net als wij belangrijk om zelfstandig te werken binnen een team. Hij of zij vindt het ook leuk om collega’s te ondersteunen. Ben jij dit en heb je:

  • een afgeronde MBO-opleiding
  • bij voorkeur ervaring in de verzekeringsbranche en in het bezit van het diploma Wft Basis en/of Wft Schade Zakelijk
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • ervaring in een vergelijkbare functie (minimaal 2 jaar)
  • goede communicatieve vaardigheden
  • een prettige telefoonstem

reageer dan direct.

Wat bieden we jou?

Vanbreda Risk & Benefits vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hierbij is een zelfstandige, pro-actieve houding en een kritische blik onmisbaar. Niet alleen naar onze klanten toe, maar ook intern. Dit kan dus ook inhouden dat je soms kiest voor een aanpak die net even anders is.

Wij bieden jou:

  • een gevarieerde baan bij een dynamische organisatie met volop kansen voor ontwikkeling en groei in een net nieuw kantoor in Gouda
  • goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding
  • een fijne en informele werkcultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid 
  • een marktconform salaris, één maand vakantiegeld én een 13e maand

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Laat ons dan snel weten waarom jij onze nieuwe collega bent. Waarom pas jij bij ons bedrijf en waarom past deze baan zo goed bij jou? Wat vind jij belangrijk in een baan en wat drijft jou zoal? Sluit je CV bij en mail dit naar: personeelszaken@vanbredanl.com.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud (Personeelszaken) via telefoonnummer 088 273 32 11 of Monique Groenewegen (teamleider Support) via 088 273 33 61.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s hard aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.