• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
  • Liever teruggebeld worden? Klik hier
  • Schademelden

ZORGVERZEKERING

Veelgestelde vragen over uw zorgverzekering

Telefoonnummer: 088 273 33 40

Verzekerd van goede zorg met de juiste zorgverzekering!

Uw gezondheid is natuurlijk heel belangrijk voor u. De juiste zorgverzekering daarom ook! Medische kosten kunnen soms flink oplopen. Op het moment dat u zorg nodig heeft, geeft het meer rust als u kunt vertrouwen op een goede zorgverzekering. Aangezien de basisverzekering alleen basiszorg dekt, is het belangrijk dat u zich aanvullend verzekert.

Zorgeloze zorgverzekering

Bij Vanbreda bent u altijd welkom voor een zorgverzekering. Bent u bij ons verzekerd? Dan kunt u vertrouwen op een goede en snelle zorgverlening. Wij bieden zorg- en wachttijdbemiddeling. En ook de afwikkeling verloopt snel en geruisloos. Wij regelen bijna alles rechtstreeks met de zorgverlener. Zo heeft u zelf nauwelijks administratieve afhandeling. Bovendien krijgt u kortingen en services voor producten en diensten die u helpen gezond te blijven en gezond te leven.

Profiteren van een collectieve zorgverzekering

Met veel werkgevers komen wij een interessante collectieve zorgverzekering overeen. Op die manier bespaart u premie op een zorgverzekering met een uitstekende dekking. Heeft uw werkgever geen collectieve zorgverzekering voor u? Wij hebben voor onze individuele cliënten een eigen collectiviteit in het leven geroepen. Ook als individu kunt u dus profiteren van de voordelen van een collectieve zorgverzekering. Zoals een lagere premie, betere voorwaarden en extra dekkingen.

Vraag nu onze collectieve zorgverzekering aan

De voordelen van onze zorgverzekering op een rijtje:

  • Uitstekende aanvullende zorgverzekering
  • Profiteren van collectieve voordelen
  • Goede en snelle zorgverlening
  • Zorg- en wachttijdbemiddeling
  • Rechtstreekse afwikkeling met zorgverlener
  • Kortingen en services voor producten en diensten

Bekijk de zorgverzekeringskaarten

Kraampakket

Veel aanvullende verzekeringen bieden de mogelijkheid om een kosteloos een kraampakket aan te vragen. In dit pakket zitten producten die handig zijn vóór, tijdens en na de bevalling. Wilt u een kraampakket aanvragen? Neem dan contact op met 079 – 343 04 37. Wilt u weten welke kraamzorgcentra er bij u in de buurt zijn? kijkt u dan op ‘Zoek uw zorgverlener’.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze zorgverzekering? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 088 273 33 40 of vul het contactformulier in.