Nieuw volmachtkantoor NLG Verzekeringen

14 Oct 2020

Samen met twee collega advieskantoren heeft Vanbreda Risk & Benefits een nieuw volmachtkantoor opgezet: NLG Verzekeringen. Door op deze manier de krachten te bundelen kunnen we als adviseur snel en efficiënt verschillende verzekeringsoplossingen voor onze relaties vergelijken en een vuist maken in de onderhandelingen met verzekeraars waardoor we scherper kunnen inkopen. In oktober 2020 worden alle polissen die in de Volmacht zijn afgesloten overgedragen van Ecodass naar NLG Verzekeringen.

Volmachtkantoor NLG Verzekeringen logoNoordeloosgroep

Al ruim tien jaar werkt Vanbreda Risk & Benefits nauw samen met twaalf andere advieskantoren binnen de Noordeloosgroep (NLG). Binnen dit samenwerkingsverband wisselen we kennis en ervaring uit en ontwikkelen we nieuwe onderscheidende verzekeringsoplossingen. Met ruim 700 medewerkers is NLG de grootste MKB-adviseur van Nederland.

Volmachtbedrijf

De risico's die u door ons wilt laten verzekeren, brengen wij vaak onder bij een volmachtbedrijf. Een volmachtbedrijf heeft van verzekeraars de bevoegdheid gekregen om alle verzekeringstaken voor hen uit te voeren zoals offertes uitbrengen, verzekeringen afsluiten en het beheren van polissen. De verzekeraar die de volmacht heeft verleend, blijft de risicodrager. Inmiddels hebben -nu al- 13 verschillende verzekeraars NLG Verzekeringen deze volmacht gegeven. Als wij een polis voor u afsluiten heeft u dus dezelfde zekerheid als wanneer de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar wordt afgesloten. Alleen nu met korte lijnen en meer keus. Zo kunnen wij u als adviseur een betere dienstverlening bieden én weten we zeker dat u optimaal verzekerd bent.

De voordelen op een rij

Door de samenwerking binnen NLG Verzekeringen, kunnen wij als Vanbreda Risk & Benefits u nóg beter van dienst zijn. We kunnen meer verzekeraars met elkaar vergelijken en beter een vuist maken richting verzekeraars als dat nodig is. Daarnaast biedt de samenwerking met NLG Verzekeringen meer voordelen:

  • Alle zaken worden direct binnen ons eigen bedrijf geregeld: korte lijnen en snelle afstemming van verzekeringszaken
  • De polis wordt sneller opgemaakt en de kans op fouten is veel kleiner: er zijn geen onnodige overdrachten meer
  • Deskundige en snelle schadeafwikkeling door onze eigen schadeafdeling: de adviseurs op de schadeafdeling hebben veel meer bevoegdheden om een schade af te handelen
  • Het combineren van producten van verschillende verzekeraars in één pakket: hiermee zijn de beste oplossingen van deze verzekeraars te combineren zonder onnodige administratieve rompslomp
  • Een wijziging van de verzekeraar binnen de volmacht is eenvoudig te regelen: er zijn dus geen drempels om steeds de beste verzekeraar voor het risico te kiezen.
  • Meer mogelijkheden voor maatwerk

Meer informatie?

Kortom, door de samenwerking met dit nieuwe volmachtkantoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn en u op een goede manier ondersteunen bij het risicomanagement van uw organisatie. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.