SAMENWERKING MET CBM

De samenwerking tussen CBM en Vanbreda Risk & Benefits

Altijd de juiste kennis en ondersteuning als het gaat om uw bedrijfsrisico’s!

Koninklijke CBM en Vanbreda werken al geruime tijd samen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij op maat gemaakte producten en diensten voor de leden van CBM hebben ontwikkeld. Deze zijn speciaal afgestemd op de risico's binnen de meubelindustrie. U wilt graag mooie dingen maken. Daarom bent u begonnen als ondernemer in de meubelindustrie en interieurbouw. Ondernemen brengt echter risico’s met zich mee die onder andere veroorzaakt worden door veranderende omstandigheden binnen uw bedrijf en wijzigingen in wetten en regelgeving. Het is belangrijk dat u goed blijft inspelen op deze veranderingen. Dit kost tijd. Tijd die u liever aan andere dingen besteedt. Daarom ondersteunt Vanbreda Risk & Benefits in samenwerking met CBM u graag bij het in kaart brengen van de risico’s van uw onderneming en het wel of niet afdekken hiervan. Dan kunt u zich bezig houden met wat u echt leuk vindt: ondernemen.

Advies op maat door een vast team specialisten

Ons vaste team specialisten heeft jarenlange ervaring in de meubelindustrie en interieurbouw. Hierdoor kennen wij de markt waarin u werkt als geen ander. Door samen met u, uw onderneming in kaart te brengen, zijn wij in staat een realistische inschatting te maken van de risico’s die u loopt. En als u deze wilt afdekken, zoeken wij samen met u naar een passende oplossing.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze samenwerking met de CBM of van ons aanbod voor CBM leden? Jeroen Mol helpt u graag verder.