BEDRIJVEN

Zijn de bedrijfsrisico's in uw organisatie goed verzekerd?

Ondernemen is risico nemen. Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u als ondernemer regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. Vanbreda Risk & Benefits ondersteunt u hier graag bij. Samen met u brengen we de risico’s binnen uw onderneming in kaart en bekijken we hoe we deze op een goede manier kunnen beheersen. Hierbij nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!

Compleet aanbod verzekeringen voor grote én kleine organisaties

Vanbreda Risk & Benefits weet wat ondernemen is en kent de risico’s die kunnen spelen. Bovendien werken we samen met een groot aantal mooie organisaties. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een breed aanbod aan oplossingen kunnen bieden. Voor kleine én grote organisaties.

Advies passend bij uw manier van ondernemen

Om u goed te kunnen adviseren is het belangrijk dat wij u goed kennen. Zowel u als uw onderneming. Uw wensen en behoeften zijn altijd ons uitgangspunt. Dit zorgt niet alleen voor een optimale samenwerking. Het zorgt er ook voor dat u het hele jaar door op ons kunt rekenen voor een advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Al meer dan 160 jaar ervaring

Vanbreda Risk & Benefits is al 160 jaar een grote speler in de markt. Wij werken samen met een groot aantal mooie organisaties in Nederland en hebben klanten in verschillende branches. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een advies op maat. We zijn onafhankelijk en het belang van de klant staat bij ons voorop. Dit zorgt ervoor dat we met een groot aantal organisaties al jarenlang een mooie samenwerking hebben.

Meer weten?

 Wilt u meer weten over het verzekeren van bedrijfsrisico's? Daniel van Utrecht helpt u graag verder.