DETAILHANDEL

De Detailhandelpolis van Vanbreda

Een passend verzekeringspakket voor iedere retailer

Als zelfstandig ondernemer moet u veel regelen. U wilt zich natuurlijk het liefste bezighouden met de zaken waar u energie van krijgt. Het is dan fijn als u voor randzaken van het ondernemerschap terecht kunt bij specialisten. Want hoewel het niet tot de kern van uw business hoort, zijn dit vaak wel zaken die u goed geregeld wilt hebben. Als het gaat om het inventariseren, beoordelen en eventueel afdekken van de risico’s bent u bij Vanbreda Risk & Benefits aan het juiste adres.

Van collectieve autoverzekering tot bedrijfsaansprakelijkheid

Of u nu behoefte heeft aan een totaalpakket of één specifieke polis. Vanbreda Risk & Benefits biedt u een passende oplossing. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een collectieve autoverzekering en de collectieve zorgverzekering voor ondernemers in de detailhandel. Maar we bieden meer:

  • Een collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Een pakketpolis
  • Een verzuimverzekering

Speciaal pakket op basis van jarenlange ervaring en samenwerking

Op basis van onze jarenlange ervaring binnen de detailhandel en samenwerking met een ondernemerspanel, hebben wij een speciaal pakket ontwikkeld voor ondernemers zoals u. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de ontwikkelingen binnen de detailhandel en de specifieke risico’s die hier spelen. Deze verzekeringspolissen voor u als ondernemer in de detailhandel kenmerken zich door:

  • Maatwerk, afgestemd met ondernemers uit de branche
  • Zeer concurrerende premies
  • Eenvoud, gemak en overzicht
  • Een deskundig advies door een partij die u en uw bedrijf begrijpt

Vrijblijvende verzekeringsanalyse

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een verzekeringsanalyse aan. In deze analyse wordt uw huidige verzekeringspakket onder de loep genomen en brengen we samen met u uw wensen en behoefte in kaart. Vervolgens kijken we of uw huidige pakket hier nog voldoende op aansluit. Is dit niet het geval? Dan leggen wij ons alternatief naast uw huidige verzekeringspakket. Zo kunt u zelf beslissen of u uw pakket wilt aanpassen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze detailhandelpolis? Dianne Kers helpt u graag verder.