REISVERZEKERING

Doorlopend genieten met onze reisverzekering

Met onze reisverzekering bent u het gehele jaar verzekerd. Zo hoeft u een jaar lang niet meer aan uw reisverzekering te denken en dat is wel zo eenvoudig. U kunt zich dan altijd volledig concentreren op de leuke dingen zoals het plannen van uw vakantie.

Keuzevrijheid

U kiest zelf hoe u verzekerd wilt zijn. Onze reisverzekering biedt twee soorten dekkingen:

De Voordelige Dekking
De voordelige dekking is betaalbaar en geschikt als u bijvoorbeeld vaker korte reizen maakt.

De Volledige Dekking
De volledige dekking biedt meer zekerheid voor lange reizen (twee maanden) en heeft onder andere als extra voordelen dat hier rechtsbijstand en hogere verzekerde bedragen voor camera’s en geld in zitten. Het eigen risico voor bagage bedraagt bovendien slechts € 50,-.

Extra zekerheid

Voor het verzekeren van specifieke activiteiten zijn er enkele extra opties. Voor reizen buiten Europa is er de optie Werelddekking, waardoor u net zoveel zekerheid hebt op Bonaire als in België. Bergwandelen en langlaufen zijn standaard verzekerd, maar als u gaat skiën is het belangrijk dat u ook de Wintersportdekking kiest. Gaat u met de auto op vakantie? De aanvullende dekking voor autohulp geeft recht op uitgebreide hulpverlening bij een ongeval of brand onderweg en verzekert u van vervangend vervoer.

Annuleringsverzekering

Als u meer dan één keer per jaar een vakantie boekt, is een annuleringsverzekering een goede aanvulling op uw reisverzekering. Aantrekkelijk omdat al deze vakanties onder de dekking vallen. Wanneer u Annulering kiest, krijgt u annuleringskosten vergoed als de reis onverwacht niet door kan gaan of ontvangt u een afbreekvergoeding als de reis voortijdig wordt afgebroken. Bovendien vergoeden wij eventuele vertrek- of aankomstvertragingen. De Garantieannulering kent deze dekking ook. Het verschil is dat zelfs de hele reissom wordt vergoed bij vroegtijdige beëindiging van de reis. Ook ziekenhuisopname van vier of meer nachten tijdens de reis wordt vergoed. Zo kunt u later van een compleet nieuwe vakantie gaan genieten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze reisverzekering? Yvonne Kroon helpt u graag verder!