REISVERZEKERING

Doorlopend genieten met onze reisverzekering

Met onze doorlopende reisverzekering kunt u een jaar lang zorgeloos op pad. U hoeft het hele jaar niet meer aan uw reisverzekering te denken. Dat is wel zo makkelijk. zo kunt u zich bezighouden met de leuke dingen zoals het plannen van uw vakantie.

Keuzevrijheid

Bij de doorlopende reisverzekering van Vanbreda kiest u zelf hoe u verzekerd wilt zijn. Hierbij kunt u kiezen uit twee soorten dekkingen:

De Voordelige Dekking
De voordelige dekking is betaalbaar en geschikt als u bijvoorbeeld vaker korte reizen maakt.

De Volledige Dekking
De volledige dekking biedt meer zekerheid voor lange reizen (twee maanden). Daarnaast biedt de volledige dekking een aantal extra voordelen. Zo zit hier ook rechtsbijstand in en zijn verzekerde bedragen voor camera's en geld hoger. Bovendien bedraagt het eigen risico voor bagage slechts € 50,-.

Extra zekerheid

Voor het verzekeren van specifieke activiteiten zijn er enkele extra opties bij de doorlopende reisverzekering van Vanbreda. Reist u veel buiten Europa? Kies dan de optie Werelddekking. Deze biedt u overal net zoveel zekerheid. Of u nu in België bent of op Bonaire. en langlaufen zijn natuurlijk standaard verzekerd, maar als u gaat skiën is het belangrijk dat u ook de Wintersportdekking kiest. En gaat u met de auto op vakantie? Met de aanvullende dekking voor autohulp bent u verzekerd van uitgebreide hulpverlening bij een ongeval of brand onderweg én krijgt u bovendien vervangend vervoer.

Annuleringsverzekering

Boekt u vaker dan één keer per jaar een vakantie? Dan is het aantrekkelijk om uw doorlopende reisverzekering aan te vullen met een annuleringsverzekering. Aantrekkelijk omdat al deze vakanties onder de dekking vallen. Dit scheelt in de kosten. Wanneer u Annulering kiest, krijgt u annuleringskosten vergoed als de reis onverwacht niet door kan gaan of ontvangt u een afbreekvergoeding als de reis voortijdig wordt afgebroken. Bovendien vergoeden wij eventuele vertrek- of aankomstvertragingen. De Garantieannulering kent deze dekking ook. Het verschil is dat zelfs de hele reissom wordt vergoed bij vroegtijdige beëindiging van de reis. Ook ziekenhuisopname van vier of meer nachten tijdens de reis wordt vergoed. Zo kunt u later van een compleet nieuwe vakantie gaan genieten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze reisverzekering? Yvonne Kroon helpt u graag verder!