PROFILE INTERNATIONAL 

Een passend risicoadvies voor iedere Profile ondernemer

Niets is fijner als u aan het einde van de dag al uw klanten op een goede manier heeft kunnen helpen en de spullen voor de volgende dag weer klaar staan. Dit zorgt voor tevreden klanten én tevreden personeel. Als ondernemer wilt u zich hier dan ook zoveel mogelijk mee bezig houden. Dat kan alleen als u zeker weet dat andere zaken, zoals het in kaart brengen en beperken van uw bedrijfsrisico's, goed geregeld zijn. Vanbreda Risk & Benefits helpt u daar graag bij. 

Uw Cyberrisico's in kaart

Steeds meer organisaties zijn in hun dagelijks werk afhankelijk van het internet. Denk aan het inplannen van afspraken met klanten en het beheer van uw voorraad. Dit biedt kansen maar brengt ook cyberrisico's met zich mee. Zo kunnen bijvoorbeeld klantgegevens die op straat komen te liggen of kan door het hacken van uw voorraadsysteem uw hele bedrijf stil komt te liggen. Met alle gevolgen van dien.

Cyberclear polis voor Profile franchisenemers

In 2017 is maar liefst 1 op de 3 Bovag-leden slachtoffer geweest van cybercriminaliteit. En dit aantal neemt alleen maar toe. Voor u als ondernemer is het belangrijk dat u weet welke cyberrisico's u loopt en hoe u deze zoveel mogelijk kunt beperken. Om u hierbij te helpen heeft Profile International speciale afspraken gemaakt met Vanbreda Risk & Benefits. Samen met u brengen wij de risico's van uw onderneming in kaart. Wij adviseren u hoe u deze cyberrisico's kunt beperken, zodanig dat u hier zelf een goede keuze in kunt maken. Daarnaast bieden wij in samenwerking met Hiscox verschillende online trainingen aan voor uw medewerkers. Deze trainingen speciaal ontwikkeld om het risico op een cyberincident zo laag mogelijk te houden. Wilt u meer weten over mogelijke cyberrico's? Download dan hier het gratis whitepaper over dit onderwerp of neem contact met ons op. 

Whitepaper Cyberrisico

Meer dan alleen cyberrisico's

Als ondernemer heeft u natuurlijk niet alleen te maken met cyberrisico's. Ook wijzigingen in wet- en regelgeving en veranderen omstandigheden binnen uw bedrijf brengen risico's met zich mee. Het is dan ook belangrijk dat u als ondernemer goed in blijft spelen op deze veranderingen en goed inzicht houdt wat dit voor uw onderneming kan betekenen. Ook dit kost tijd. Tijd die u liever besteedt aan uw klanten en medewerkers. Wat is er dan prettiger als u een partner heeft die uw branche en organisatie kent en u pro-actief ondersteund bij het risicomanagment binnen uw organsiatie? 

Goed advies om zelf de juiste keuze te kunnen maken

Vanbreda Risk & Benefits kent de garagebranche als geen ander. Samen met Profile International hebben wij de belangrijkste brancherisico's voor u in kaart gebracht. Door vervolgens samen met u naar uw specifieke onderneming te kijken, geven wij u inzicht in uw bedrijfs- en inkomensrisico's. Samen met u  kijken wij hoe u deze risico's kunt beperken of zelfs wegnemen. Zodanig dat u zelf een goed afgewogen keuze kunt maken in welke risico's u zelf wilt dragen of juist wilt afdekken. 

Van een uitgebreide brandverzekering tot aansprakelijkheid handelsvoorraad

Of u nu behoefte heeft aan een totaalpakket of één specifieke polis. Vanbreda Risk & Benefits biedt u een passende oplossing. Met onze speciale garagepolis voor Profile International bieden een complete verzekeringsoplossing waarin alle relevante dekkingen zijn opgenomen. We zetten de belangrijkste risico's voor u op een rij:

  • Aansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheid werkgever verkeer
  • Aansprakelijkheid handelsvoorraad motorrijtuigen
  • Cliëntobjecten garage en motorrijtuig
  • Casco Allroundverzekering
  • Schade in- & opzittenden
  • Bedrijfsschade
  • Uitgebreide brand
  • Milieuschade
  • Bedrijfsrechtsbijstand

Brochure Garagepolis

Vrijblijvende risicoanalyse voor Profile

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een verzekeringsanalyse aan. Of het nu alleen gaat om de cyberrisico's die u loopt of het complete pakket. Samen met u brengen wij uw wensen en behoeften in kaart en geven wij u een advies dat is toegesneden op uw specifieke situatie. Zo kunt u zelf beslissen welke risico's u zelf wilt dragen of wilt afdekken.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten van ons aanbod voor Profile franchisenemers? Bart Berkhout helpt u graag verder.