PROFILE CAR & TYRESERVICE

Meer grip op uw bedrijfsrisico’s!

Wij begrijpen dat u als Profile franchisenemer...

...graag bezig wil zijn met ondernemen en uw klanten centraal stellen. Hierbij spelen omstandigheden, wetten en regels een steeds belangrijker rol in de bedrijfsvoering. Dit alles brengt risico’s met zich mee. Vanbreda Risk & Benefits is de vaste partner van Profile Car & Tyreservice. Wij kennen uw business en vanuit onze betrokkenheid, bedrevenheid en betrouwbaarheid stellen we een persoonlijk risicoprofiel op en brengen wij uw bedrijfs- en inkomensrisico’s in kaart. Hierbij ligt de focus niet alleen op verzekeren. Samen met u kijken we ook welke risico beperkt en/of zelf gedragen kunnen worden. Daarmee zorgen we dat u de juiste beslissingen kunt nemen en alle ruimte krijgt voor ondernemen.

Speciaal voor u hebben wij in samenwerking met Bovemij en Profile een complete verzekeringsoplossing ontwikkeld voor uw bedrijf en uw personeel. Hierin zijn alle relevante dekkingen opgenomen en bent u verzekerd van een aantal specifieke dekkingen welke in uw branche belangrijk zijn. En dat alles tegen een zeer scherp tarief.

Van een uitgebreide brandverzekering tot aansprakelijkheid handelsvoorraad

Of u nu behoefte heeft aan een totaalpakket of één specifieke polis. Vanbreda Risk & Benefits biedt u een passende oplossing. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Aansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheid werkgever verkeer
  • Aansprakelijkheid handelsvoorraad motorrijtuigen
  • Cliëntobjecten garage en motorrijtuig
  • Casco Allroundverzekering
  • Schade in- & opzittenden
  • Bedrijfsschade
  • Uitgebreide brand
  • Milieuschade
  • Bedrijfsrechtsbijstand

CyberClear speciaal voor Profile franchisenemers

Verzekeringsexperts verwachten dat een dekking voor cyberrisico’s in de nabije toekomst net zo normaal zal zijn als een inboedel-, opstal-, brand- of aansprakelijkheidsverzekering. Want de bedrijfscontinuïteit kan net zo goed in gevaar komen door een internet of dataincident als door een brand of diefstal. Veel ondernemers weten niet of en hoe ze binnen hun bedrijf risico’s lopen op dit gebied. Wij kunnen u helpen om op een laagdrempelige, snelle manier uw risico’s te vinden. U krijgt zo makkelijk grip op de mogelijkheden om deze risico’s te voorkomen en waar nodig af te dekken.

Maar wij gaan net een stapje verder. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat 67% van alle cyber incidenten te maken heeft met menselijk handelen. In samenwerking met Hiscox bieden wij online trainingen aan voor werknemers van onze relaties. Binnen dit platform vindt u interactieve trainingsmodules voor meer cyberveiligheid dat bedrijven helpt met het trainen van hun medewerkers. Het is ontwikkeld om het risico op een cyberincident te verlagen.

Vrijblijvende Risicoanalyse voor Profile

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een verzekeringsanalyse aan. In deze analyse wordt uw huidige verzekeringspakket onder de loep genomen en brengen we samen met u uw wensen en behoefte in kaart. Vervolgens kijken we of uw huidige pakket hier nog voldoende op aansluit. Is dit niet het geval? Dan leggen wij ons alternatief naast uw huidige verzekeringspakket. Zo kunt u zelf beslissen of u uw pakket wilt aanpassen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten van ons aanbod voor Profile franchisenemers? Bart Berkhout helpt u graag verder.