SRA

Speciaal voor SRA Accountants

Complete bedrijfs- én beroepsaansprakelijkheidsverzekering door Vanbreda Risk & Benefits

Als SRA-lid bent u bezig met het runnen van uw accountantskantoor. Daarbij denkt u natuurlijk na over risico’s die het voortbestaan of de winstgevendheid van uw bedrijf kunnen beïnvloeden. Vanbreda Risk & Benefits is al jaren vaste partner van de SRA en voelt zich betrokken bij de continuïteit en financiële zekerheid van uw kantoor. Speciaal voor SRA accountants hebben wij een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. Dit product is scherp geprijsd en volledig afgestemd op uw huidige en toekomstgerichte werkzaamheden.

Onze aanpak

Onze aanpak kent drie stappen:

  1. Inventariseren: Wij willen eerst kennis met u maken. Daarna willen wij graag uw bedrijf leren kennen. Wij horen ook graag wat uw doelstellingen zijn en waar u naar streeft. Wanneer bent u gelukkig en tevreden.
  2. Analyseren: Vervolgens analyseren wij voor u de praktische kant: Hoe helpt onze complete bedrijfs- én beroepsaansprakelijkheidsverzekering u, wat moet u wel verzekeren en wat is niet nodig. En bent u bereid eventuele risico’s zelf te dragen.
  3. Adviseren: Voorkomen van schade vinden wij heel belangrijk. Dus wij adviseren en ondersteunen u ook op het gebied van preventie.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten van ons aanbod voor SRA leden? Dianne Kers helpt u graag verder.