SRA

Speciaal voor SRA Accountants

Complete bedrijfs- én beroepsaansprakelijkheidsverzekering door Vanbreda Risk & Benefits

Als SRA-lid bent u bezig met het runnen van uw accountantskantoor. Daarbij denkt u natuurlijk na over risico’s die het voortbestaan of de winstgevendheid van uw bedrijf kunnen beïnvloeden. Vanbreda Risk & Benefits is al jaren vaste partner van de SRA en voelt zich betrokken bij de continuïteit en financiële zekerheid van uw kantoor. Speciaal voor SRA accountants hebben wij, in samenwerking met verzekeraar Markel, een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. Dit product is scherp geprijsd en volledig afgestemd op uw huidige en toekomstgerichte werkzaamheden.

Onze aanpak

Onze aanpak kent drie stappen:

  1. Inventariseren: Wij willen eerst kennis met u maken. Daarna willen wij graag uw bedrijf leren kennen. Wij horen ook graag wat uw doelstellingen zijn en waar u naar streeft. Wanneer bent u gelukkig en tevreden.
  2. Analyseren: Vervolgens analyseren wij voor u de praktische kant: Hoe helpt onze complete bedrijfs- én beroepsaansprakelijkheidsverzekering u, wat moet u wel verzekeren en wat is niet nodig. En bent u bereid eventuele risico’s zelf te dragen.
  3. Adviseren: Voorkomen van schade vinden wij heel belangrijk. Dus wij adviseren en ondersteunen u ook op het gebied van preventie.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten van ons aanbod voor SRA leden? Dianne Kers helpt u graag verder.