OPTITRADE

Het pakket voor opticiens en audiciens

Scherp zicht op uw verzekeringen door Vanbreda Risk & Benefits

Als opticien of audicien houdt u zich graag bezig met uw bedrijf en het zo goed mogelijk helpen van uw klanten. Daarbij staat u niet altijd stil bij de risico’s die invloed kunnen hebben op uw bedrijfsvoering en resultaat. Ieder zijn vak! Toch is het belangrijk om hier af en toe goed naar te kijken.

Al jaren de vaste partner van Optitrade

Wij zijn al jaren vaste partner van Optitrade. Wij kennen uw business en zorgen ervoor dat u op basis van een realistische inschatting de juiste risico’s in beeld heeft en afdekt. Daarvoor hebben wij de Optitradepolis ontwikkeld. In deze complete bedrijfsverzekering zijn alle relevante dekkingen opgenomen.

Onze aanpak

Onze aanpak kent drie stappen:

  1. Inventariseren: Wij willen eerst kennis met uw maken. Daarna willen wij graag uw bedrijf leren kennen. Wij horen ook graag wat uw doelstellingen zijn en waar u naar streeft. Wanneer bent u gelukkig en tevreden.
  2. Analyseren: Vervolgens analyseren wij voor u de praktische kant: Hoe helpt de Optitrade polis u, wat moet u wel verzekeren en wat is niet nodig. En bent u bereid eventuele risico’s zelf te dragen.
  3. Adviseren: Voorkomen van schade vinden wij heel belangrijk. Dus wij adviseren en ondersteunen u ook op het gebied van preventie. Nadat wij de Optitradepolis voor u af hebben gesloten, krijgt u van ons een op maat gemaakt preventieprofiel. Met preventietips en adviezen speciaal voor uw optiek en/of audiozaak en uw situatie.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten van ons aanbod voor Optitradeleden? Dirk Jan Gijzen helpt u graag verder.