VERKEER EN VERVOER

Is uw auto of motor nog goed verzekerd?

Sommige verzekeringen moet u hebben. Of u ze nu nodig vindt of niet. Dit geldt onder andere voor een motor- en autoverzekering. Maar welk type verzekering past het beste bij u? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Als eigenaar van een auto of motor bent u wettelijk verplicht een verzekering te nemen tegen schade die u bij anderen veroorzaakt. Met een WA-dekking hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken. Schade aan andere mensen is tot maar liefst € 5.600.000,- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot € 2.500.000,-.

WA + Beperkt Casco

Wilt u meer zekerheid? Dat kan. Met de Beperkt Cascoverzekering is ook schade aan uw eigen auto gedekt. Als uw auto wordt beschadigd door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of een botsing met een dier, vergoeden wij de reparatiekosten.

WA + Volledig Casco (all risk)

Dat doet pijn: een diepe kras in de deur van uw gloednieuwe auto. En dat terwijl u er zo zuinig op bent! Dan is het een prettig idee dat alle schade aan uw auto wordt vergoed. Dat kan met de Volledig Casco verzekering. U bent dan All Risk verzekerd: zowel voor schade bij anderen, als bij uzelf. Zelfs als u de schade zelf hebt veroorzaakt.

Rijdt u op een Harley Davidson?

Wij zijn al ruim 20 jaar gespeciliseerd in het verzekeren van deze motoren. Meer informatie over dit verzekeringsaanbod vindt u hier: Harley Davidson.

Rijdt u schadevrij?

Hoe meer schadevrije jaren u hebt gereden, hoe meer korting u krijgt op uw motor- of autoverzekering. Is een schade door u zelf veroorzaakt? Dan kan dit van invloed zijn op de bonus/malus ladder en dus op de kosten voor uw verzekering.

Pech onderweg?

We gaan er natuurlijk niet vanuit. Maar het is altijd mogelijk dat u pech krijgt terwijl u onderweg bent. Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Vanbreda biedt namelijk ook pechhulp. 

Groene kaart

Als u een autoverzekering afsluit of verlengd ontvangt u een zogenaamde groene kaart. Dit is het internationaal verzekeringsbewijs waarmee u aantoont dat uw auto verzekerd is en is ook geldig in andere landen. In een aantal landen is het verplicht op de originele versie van de groene kaart bij u te hebben. Meer inforamtie hierover vindt u door hier te klikken: groene kaart

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de verzekeringen die wij bieden voor uw motor of auto? Onze collega's van team Particulieren helpen u graag verder.