ARBEIDSONGESCHIKTHEIDVERZEKERING

Goed advies over een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Hoe kunt u uw klanten het beste van dienst zijn en hoe zorgt u voor een goede werkomgeving voor uw medewerkers. Want tevreden klanten en medewerkers zorgen ervoor dat u kunt doen wat u echt leuk vindt: ondernemen. 

Neem direct contact op voor advies

Doen wat u leuk vindt

Het geeft natuurlijk veel voldoening als het goed gaat met uw onderneming. Als u positieve reacties krijgt van klanten en medewerkers op uw visie en uw product of dienst. En u uw bedrijf ziet groeien. Om ervoor te zorgen dat u zich hierop kunt blijven richten, is het belangrijk om ook af en toe stil te staan bij de risico’s die u loopt als ondernemer. Want er zijn risico’s die grote impact kunnen hebben. Niet alleen op de continuïteit van uw bedrijf, maar ook op uw privéleven. Eén van deze risico’s is arbeidsongeschiktheid. Met een goed advies over de mogelijkheden van een arbeidsongeschiktheidsverzekering brengt u deze risico’s in kaart en dekt u ze af waar nodig.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

U kunt arbeidsongeschikt raken door een bedrijfsongeval of burn-out. Maar ook tijdens het sporten, op vakantie of gewoon op de weg zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Dit kan tot gevolg hebben dat u uw werk (tijdelijk) niet kunt doen. En omdat u niet in loondienst bent, kunt u niet terugvallen op de loondoorbetalingsverplichting van een werkgever of een vergoeding van de overheid. Dit kan grote gevolgen hebben, zowel zakelijk als privé. Denk bijvoorbeeld aan uw hypotheek. Kunt u deze nog betalen als uw inkomen daalt? 

Zekerheid met een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Het is al vervelend genoeg dat u niet kunt werken als u arbeidsongeschikt raakt. U zit dan zeker niet te wachten op financiële zorgen. Het is daarom ook goed om na te denken over hoe u eventuele financiële gevolgen kunt beperken of zelfs voorkomen. Kunt u deze kosten zelf dragen? Of zoekt u toch meer zekerheid? In dat geval biedt een arbeidsongeschiktheidsverzekering een goede oplossing. Deze verzekering zorgt ervoor dat je een uitkering krijgt als je arbeidsongeschikt raakt door een ongeval of ziekte.


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Uw persoonlijk profiel als uitgangspunt

Iedere ondernemer maakt andere keuzes. Ook als het gaat om verzekeren. Terecht, want wat voor de ene ondernemer wel haalbaar is, is dat voor de andere niet. Goed advies is daarom belangrijk, juist als het gaat om een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vanbreda Risk & Benefits helpt u hier graag bij. Om u goed te kunnen adviseren is het belangrijk dat wij inzicht hebben in uw persoonlijke situatie. Hoe ziet uw bedrijf eruit en wat vindt u belangrijk. Denk hierbij aan vragen als:

  • Kunnen uw medewerkers uw werk overnemen?
  • Tot welke leeftijd wilt u blijven werken?
  • Kunt én wilt u zelf eventuele risico’s dragen of wilt u ze liever verzekeren?

Aan de hand van een persoonlijk profiel brengen wij uw situatie, wensen en behoeften in kaart. Dit zijn de uitgangspunten waarmee wij voor u aan de slag gaan.

 

Een passend advies in iedere situatie

Op basis van deze uitgangspunten vragen wij voor u offertes op bij verschillende verzekeraars. Afhankelijk van de dienstverlening die u met ons heeft afgesproken, informeren en adviseren wij u over welke oplossing het beste bij uw situatie past. Zodanig dat u zelf een goed afgewogen keuze maken.

Hierbij kunt u natuurlijk rekenen op onze kennis en jarenlange ervaring als verzekeringsadviseur. We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Adviseurs met specifieke kennis over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Advies op basis van uw persoonlijke situatie
  • Duidelijke afspraken over onze dienstverlening zodat wij weten wat wij van elkaar mogen verwachten
  • U kiest zelf de oplossing waar u zich goed bij voelt

Hieronder vindt u ons dienstverleningsdocument

DVD - Risico's afdekken


Meer weten?

Wilt u meer weten over het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering? En wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.