EXPERT

Vanbreda begrijpt ’t ook

Voor uw Expert winkel kunnen wij uw bestaande verzekering sterk verbeteren en vereenvoudigen. Een voorbeeld hiervan is de Expertisepolis. Deze “alles in één polis” met als basis een goederen-, inventaris-, bedrijfsschadedekking levert u een aantal voordelen op.

De Expertisepolis: een compleet pakket

De Expertisepolis van Vanbreda levert een aantal specifieke voordelen voor winkeliers van Expert. We zetten ze voor u op een rij:

  • De voorraden zijn in de maanden november en december automatisch met 15 % en zonder meerpremie als piekvoorraad gedekt
  • Gratis 10% aanvullende dekking bij schade op de rubrieken huurdersbelang, goederen en inventaris
  • Bedrijfsaansprakelijkheid inclusief dekking voor installatiewerkzaamheden
  • Een uitgebreid geldpakket, met bijvoorbeeld dekking voor geldvervoer, geldverblijf en zelfs fraude, is mogelijk
  • Goederentransport door eigen auto’s (eigen vervoer) inclusief bezorgschade

Ook voor uw personeelsverzekeringen

U heeft personeel in dienst. U bent verplicht om zieke medewerkers de eerste twee jaar verplicht het loon voor minimaal 70% door te betalen. Daarnaast gaan de werkgeverslasten (de diverse loonheffingen) ook gewoon door. Het werk blijft bij afwezigheid van uw personeel liggen en dus moet u mogelijk zelf voor vervanging van uw zieke medewerker zorgen. Dit brengt een hoop kosten met zich mee. En dan hebben we het nog niet eens over de wettelijke verplichtingen om een werknemer te re-integreren. 

Kortom bij ziekte van een van uw werknemer komt er een hoop op u af. Graag nemen wij u dit alles uit handen met onze Ziekteverzuimverzekering. Wij bieden u een totaalconcept met geïntegreerde verzuimbegeleiding door NLG Arbo. Dit alles tegen een zeer gunstige premie. Een losse arbo-aansluiting is niet langer noodzakelijk. U krijgt naast een verzekeringspolis ook de beschikking over een internetapplicatie voor de registratie van de verzuimmeldingen. Met deze applicatie begeleidt u en NLG Arbo samen de re-integratie van uw werknemer. Daarnaast berekenen wij aan de hand van dit systeem uw verzuim!

Het voorkomen en het verkorten van verzuim staat voorop.

Verzekeringen tegen een gunstige prijs

Vanbreda Risk & Benefits begrijpt dat naast een uitstekende dienstverlening en dito verzekeringsoplossingen, zeker in deze tijd, prijs een belangrijke overweging is. De prijs voor dit product is dan ook bijzonder scherp te noemen. Wij doen u graag een voorstel om u te overtuigen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten van ons aanbod voor winkels van Expert? Dirk Jan Gijzen helpt u graag verder.