SUPERMARKTEN

Risicomanagement voor supermarkten

De supermarktbranche is volop in beweging net als uw eigen onderneming. Wet- en regelgeving worden complexer en klanten stellen steeds hogere eisen. Bovendien wilt u natuurlijk goed zorgen voor uw medewerkers door hen een veilige werkomgeving te bieden. Dit maakt het ondernemerschap leuk en uitdagend maar heeft wel invloed op de risico's die u met uw organisatie loopt. Het is dan ook belangrijk om regelmatig te checken of u deze nog voldoende in beeld heeft en waar nodig goed heeft afgedekt. Samen met u, zorgen onze specialisten er graag voor dat u een goed overzicht en houdt. Zodanig dat u zich kunt blijven richten op uw de ontwikkelingen binnen uw supermarkt.

Maatwerkoplossingen voor supermarktondernemers

Risicimanagement is maatwerk. Iedere ondernemer heeft weer andere wensen, ideeën en ambities. En ook de financiële situatie is voor iedereen anders. Dit geldt ook voor ondernemers met een supermarkt. Al deze factoren zijn belangrijk bij het bepalen van de manier u met risico's om gaat. Een standaard oplossing voor risicomanagement voor supermarkten bestaat dan ook niet. Daarom hebben wij speciaal voor supermarktondernemers verschillende pakketten ontwikkeld waarbij risicomanagement gekoppeld wordt aan het risicoprofiel. U kunt kiezen uit drie pakketten:

  • Budget
  • Bewust
  • Zeker

Ieder pakket heeft zijn eigen voorwaarden en prijsstelling. U kunt dus kiezen voor de oplossing die het beste aansluit bij uw onderneming en wensen en behoeften.Op het gebied van schade, aansprakelijkheid en medewerkers. We zetten de verschillen voor u op een rij:

Vergelijkingstabel supermarkt verzekeringen

Zelf de juiste keuzes maken

Als uw adviseur vinden wij het belangrijk dat u zelf goed inzicht heeft in uw situatie. Zodanig dat u zelf de juiste keuzes kunt maken. Ook als het gaat om risicomanagement voor supermarkten werken wij daarom als volgt:

  • Samen met u brengen we uw situatie in kaart
  • Op basis van dit risicoprofiel ontvangt u passend advies zodat u zelf kunt beoordelen welke risico’s u wilt afdekken
  • Wilt u de risico’s afdekken? Dan regelen wij de praktische kant van de af te sluiten verzekeringen
  • Voorkomen van schade is belangrijk. Daarom geven wij u tips ter voorkoming hiervan
  • Heeft u toch schade? Dan staan wij naast u met raad en daad
  • Wij houden u pro-actief op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen
  • U kunt ons 24 uur per dag bereiken in geval van schade

Van risicoprofiel naar advies

Om u goed te kunnen adviseren is het belangrijk om samen de actuele situatie van uw onderneming in kaart te brengen. Welke risico’s spelen er? Welke maatregelen zijn al genomen en kunt u nog nemen om risico’s te beperken? En welke risico’s wilt én kunt u zelf dragen of wilt u liever volledig afdekken? Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar de oplossing die het beste past bij uw specifieke situatie.

Altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen

Zoals gezegd is de supermarktbranche volop in beweging. Het is belangrijk op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen die relevant zijn voor uw onderneming. Als uw adviseur informeren wij u regelmatig zodat we samen met u een goede inschatting kunnen maken over de eventuele gevolgen voor uw onderneming.

Preventie en hulp bij schade

Heeft u een schade? Dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Onze mensen helpen u bij de afhandeling en zorgen ervoor dat u snel krijgt waar u recht op heeft. Als hiervoor een contra expert nodig is, zetten wij deze natuurlijk voor u in. Kortom, wij zetten net dat stapje extra. 

Advies van onze adviseurs?

Al bijna 50 jaar zijn wij risicoadviseur voor supermarktondernemers. Bovendien werken we nauw samen met branche- en franchiseorganisaties. Onze adviseurs zijn dan ook altijd goed op de hoogte van de actuele én toekomstige brancherisico’s en de mogelijke oplossingen. Deze kennis en ervaring hebben wij vertaald naar een maatwerkoplossing. Een oplossing die naadloos aansluit bij uw behoeftes als supermarktondernemer. Deze wordt inmiddels al door meer dan 300 ondernemers naar tevredenheid afgenomen. We zijn dan ook benieuwd naar uw vraag als het gaat om risicomanagement en denken graag vrijblijvend met u mee.