SUPERMARKTEN

De risicomanager voor supermarkten

Risicomanagement specialist Vanbreda Risk & Benefits

Uw werk als supermarktondernemer verandert voortdurend. En dat is goed. Het maakt uw ondernemerschap leuk en uitdagend. Maar deze veranderingen brengen ook nieuwe risico’s met zich mee.

Omgaan met (nieuwe) risico's

Wet- en regelgeving worden steeds complexer. Klanten worden ‘claimbewuster’. Medewerkers stellen hogere eisen aan hun werkomgeving en daarmee ook aan u. U wilt als ondernemer en werkgever verantwoord ondernemen.

Maatoplossing risicomanagement

Een standaard verzekeringsoplossing vinden wij daarom niet meer passen bij de wijze waarop ondernemers met hun bedrijf bezig zijn. Uw wensen, ideeën, financiële situatie en ambities kunnen wel degelijk een plek krijgen in de manier waarop u met risico’s omgaat. Daarom hebben wij voor u verschillende pakketvarianten ontwikkeld waarbij risicomanagement gekoppeld wordt aan uw risicoprofiel. Zodat u als ondernemer kunt kiezen voor een variabel verzekeringspakket en een gedifferentieerde prijsstelling die aansluiten bij uw supermarkt en zijn afgestemd op uw behoeften. Op het gebied van schade, aansprakelijkheid en medewerkers.

Onze aanpak

Onze aanpak kent drie stappen:

  1. Risicoscan: Met onze risicoscan brengen wij uw risicoprofiel in kaart. En vergelijken wij uw situatie met de supermarktbenchmark. Op basis van de uitkomsten adviseren wij u welk pakket in welke vorm het beste bij uw risicoprofiel en uw behoeften past. Daarbij maken wij een onderscheid in schade en personele risico’s.
  2. Verzekeringsoplossingen: Vervolgens regelen wij voor u de praktische kant: het aanvragen en afsluiten van de geadviseerde verzekeringen.
  3. Preventieprofiel: Voorkomen van schade vinden wij heel belangrijk. Dus wij adviseren en ondersteunen u ook op het gebied van preventie. Nadat wij de verzekeringen voor u af hebben gesloten, krijgt u van ons een op maat gemaakt preventieprofiel. Met preventietips en adviezen speciaal voor uw supermarkt en uw situatie. 

Advies van onze adviseurs?

Vele organisaties gingen u voor. We zijn benieuwd naar uw vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met u mee.