Uw adviseur als het gaat om risicomanagement

Vanbreda Risk & Benefits is al meer dan 160 jaar een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. Ongebonden en onafhankelijk van verzekeraars dienen wij slechts één belang, namelijk uw belang. Dit was ons doel bij de start in 1856 en heeft ons gemaakt tot de internationale topspeler die we nu zijn. 

Uw adviseur

Wij nemen het begrip verzekeringsadviseur uiterst serieus. Een goed advies vereist inzicht in uw risicoprofiel en verzekeringsbehoefte en een integraal overzicht van het verzekeringsaanbod. Samen met u gaan wij op zoek naar de optimale balans tussen risico's en kosten. Advisering is een continue proces. Wij houden u dan ook proactief op de hoogte van alle ontwikkelingen die relevant zijn voor uw verzekeringen en risicoprofiel. En natuurlijk staat ons team Risk u graag te woord als u vragen heeft.

Uw onderhandelaar

Vinden wij de optimale balans niet op de markt? Dan maken wij hem zelf. Dat kan door gebruik te maken van onze sterke onderhandelingspositie richting verzekeraars. Maar ook door onze expertise en ons netwerk te gebruiken om samen met u maatwerkoplossingen te realiseren.

Uw specialist

Een adviseur is niet alleen goed in luisteren en vragen stellen. Een adviseur heeft ook daadwerkelijk wat te melden. Binnen Vanbreda Risk & Benefits hebben wij diepgaande kennis van de branche waarin u opereert en de risico's die ondernemers en ondernemingen daar lopen. Voor een aantal branches hebben wij onze expertise vertaald naar branchespecifieke polissen die volledig op uw behoeftes zijn afgestemd.

Uw generalist

Vanbreda adviseert op het gebied van alle soorten verzekeringen om uw bezittingen, uw medewerkers en uw vermogen te beschermen. Zo kunnen wij uw volledige verzekeringsbehoefte afdekken en overzien wij het geheel. Dat is voor u wel zo duidelijk en gemakkelijk.

Uw hulp in nood

De echte waarde van onze relatie blijkt vaak pas als er een beroep op een verzekering wordt gedaan. Natuurlijk zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, helpen onze mensen u deskundig bij de afhandeling en zorgen wij ervoor dat u snel krijgt waar u recht op heeft. In veel gevallen handelen wij dit als gevolmachtigde agent van de verzekeraar ook gewoon direct zelf af. Maar als het nodig is, gaan wij vaak net een stapje verder. Wij kijken niet eerst naar de kleine lettertjes, maar naar de geest van de polis. Dat helpt bij het creatief zoeken naar de oplossing die in uw situatie het beste past.