INTERNATIONAAL

Uw partner in internationaal risicomanagement

Organisaties met vestigingen in het buitenland hebben te maken met specifieke omstandigheden en risico’s. De wetgeving en markt in het ene land kunnen verschillen van die in een ander land. Dit vraagt een specifieke invulling van het internationaal risicomanagement van uw organisatie. U wilt ervan verzekerd zijn dat de zaken voor al uw vestigingen goed geregeld zijn. Op een manier die bij uw organisatie past. Het is dan fijn om samen te werken met een partij die uw bedrijf én markt net zo goed kent als u zelf. En die bovendien goed op de hoogte is van de verschillende mogelijkheden in de verschillende landen waar u actief bent. Dit is precies waar Vanbreda Risk & Benefits voor staat.

Sterke lokale service door groot internationaal netwerk

Bij Vanbreda kunt u vertrouwen op een op maat gemaakt Internationaal programma. Voor dit programma halen we kennis over specifieke buitenslandse markten op bij onze partners binnen het Lockton Global netwerk. Dit is een internationaal partnership waar Vanbreda Risk & Benefits bij is aangesloten. Met dit netwerk kunnen wij u de dienstverlening bieden die u zoekt. Overal ter wereld, op basis van sterke lokale service en knowhow op alle risico- en verzekeringsgebieden.

Door professioneel en innovatief een aantal complexe constructierisico's te beheren, heeft Vanbreda zijn meerwaarde bewezen. Hun transparantie en kennis staan buiten kijf en onze internationale samenwerking is uitstekend.
(GDF Suez – Energy Europe)

Uw risico’s in beeld, ook in het buitenland

Het is belangrijk dat u een goed beeld heeft van de risico’s die u loopt en welke mogelijkheden er zijn om deze op een goede manier af te dekken. Daarom maken onze specialisten samen met u een goede risicoanalyse van uw organisatie en de markt waarin u zich begeeft. Daar waar nodig halen we kennis op bij een van onze partners binnen het Lockton netwerk.Vanbreda Risicomanagement analyseschema

Zelf passende keuzes maken

Aan de hand van de risicoanalyse laten we u de mogelijke oplossingen zien voor uw specifieke situatie. Ook als dit inhoudt dat u een risico beter niet af kunt dekken. Zo kunt u zelf weloverwogen kiezen welke risico’s u wel en niet wilt afdekken. Heeft u de keuze gemaakt? Dan zorgen we er voor u voor dat deze worden uitgevoerd. Daarnaast evalueren regelmatig met u of het pakket nog voldoet aan uw wensen en eisen om zo tijdig bij te sturen als uw situatie verandert.

Efficiënte afhandeling van schade

Om de continuïteit van uw onderneming te garanderen, is een snelle en goede afhandeling van uw schade belangrijk. Daarom stellen onze adviseurs samen met u passende schadeprocedures op. U houdt overzicht door duidelijke rapportages en statistieken. Zo is het voor u in een ogenblik duidelijk op welke risico’s u moet focussen en welke preventiemaatregelen u kunt nemen. De medewerkers van het team Claims nemen hierin de regie. Zo kunt u zich blijven richten op daar waar u energie van krijgt. Namelijk ondernemen.

Compleet pakket van dienstverlening

Al met al biedt Vanbreda een compleet pakket van dienstverlening. Ook voor bedrijven met vestigingen in het buitenland. We zetten de voordelen nog een keer voor u op een rij:
• Een bedrijf in de Benelux met een sterk internationaal netwerk
• Brede kennis op gebied van Risicomanagement en verzekeren
• Persoonlijk, flexibel, innovatief en pro-actief

Vanbreda slaagt erin de focus op onze financiële doelstellingen te verenigen met een professionele en efficiënte schadeadministratie van de medische kosten die onze medewerkers maken.
(Total Petrochemicals)

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Robin Lausberg. Hij helpt u graag met uw vraagstukken en wij zijn altijd in voor een uitdaging!