Meeuwesen Adviesgroep verder onder de vlag van Vanbreda Risk & Benefits

24 Mar 2021

Meeuwesen Adviesgroep verder onder de vlag van Vanbreda Risk & Benefits logoMet ingang van februari 2021 gaat Meeuwesen Adviesgroep in Zeewolde verder onder de vlag van Vanbreda Risk & Benefits. Met deze overname bundelen de kantoren hun krachten als het gaat om specialistische kennis, schaalvoordeel en inkoopkracht. Voor Vanbreda Risk & Benefits past deze acquisitie in haar strategie om te groeien in de markt van verzekeringen voor het MKB. Meeuwesen Adviesgroep krijgt hierdoor de beschikking over ruime inkoopmogelijkheden. 

Gedeelde visie en werkwijze

Meeuwesen Adviesgroep en Vanbreda Risk & Benefits passen goed bij elkaar. Angela Huckriede, directeur van Meeuwesen Adviesgroep: “Voor ons is gedegen verzekeringsadvies toegesneden op de wensen, behoeften en omstandigheden van onze klanten, de kern van ons werk. Dat vraagt kennis van de klant, van de markt en van risicomanagement. Vanbreda ziet dat ook zo en dat past dus prima.” Mede directeur Margreet van Heest vult aan: “Door de inkoopkracht van Vanbreda kunnen we voor onze klanten hun zaken nu nog beter regelen.” Coen van Ham, directeur van Vanbreda: “We zijn blij dat we met deze overname onze positie als MKB-verzekeringsadviseur in de regio tussen Utrecht en Zeewolde kunnen versterken. Wij kijken ernaar uit om samen met onze nieuwe collega’s aan de slag te gaan.”

Samenwerking vormgeven

Voorlopig blijft Meeuwesen Adviesgroep werken onder haar eigen naam en vanuit het huidige kantoor in Zeewolde. De komende maanden wordt bekeken hoe de samenwerking verder goed kan worden vormgegeven. De relaties van Meeuwesen Adviesgroep worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Vanbreda Risk & Benefits: professionals met een persoonlijke aanpak

Vanbreda Risk & Benefits helpt ondernemers met het krijgen van inzicht in en grip op financiële stabiliteit. De aanpak van Vanbreda kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, ongebonden en met zorg en aandacht voor de belangen van de klant. Zo worden risico’s op het gebied van bezit, vermogen, mensen en omgeving zo goed mogelijk voorkomen of beperkt. Meer informatie over Vanbreda Risk & Benefits vindt u op www.vanbredanl.com.