Actualiteitenseminar: informatie en inspiratie

18 Sep 2018

Op 25 september is het zover. Dan is het de vierde dinsdag van september en organiseert Vanbreda Risk & Benefits het jaarlijkse Actualiteitenseminar. In een middag praten wij u bij over de laatste pensioenontwikkelingen en trends op het gebied van HR. Ook u heeft zich aangemeld voor dit Actualiteitenseminar. Met deze mail bevestigen wij u nogmaals u deelname aan dit seminar en brengen we u graag op de hoogte over de laatste zaken.

De laatste pensioenontwikkelingen en HR-trends

Het programma is inmiddels bekend. In en middag tijd gaan we u informeren en inspireren. Na een kennismakingslunch praat Monica Swalef u bij over de ontwikkelingen op het gebied van pensioenen en vertelt Esther Mallant over de laatste HR trends. Tot slot laat Lonneke van Dasler u zien hoe u kunt zorgen voor een goede balans tussen uw gevoel en ratio. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel. Zo gaat u met frisse energie en vol inspiratie weer naar huis.

Compleet programma

Het seminar vindt plaats op de vierde dinsdag van september (25 september) in Brasserie Zalmhuis in Rotterdam (Schaardijk 396, 2909 LA Capelle aan den IJssel). U bent vanaf 12 uur van harte welkom voor de lunch. Het programma begint om 13.00 uur. Het complete programma ziet er als volgt uit:

12.00 uur Ontvangst met lunchbuffet
13.00 uur Welkom door Erwin de Kroon
13.15 uur Sessie 1 – Monica Swalef
14.00 uur Pauze
14.20 uur Sessie 2 – Esther Mallant
15.05 uur Pauze
15.25 uur Sessie 3 – Lonneke van Dasler
16.10 uur Afsluiting met netwerkborrel

Heeft u zich al aangemeld? 

Wilt u een middag vol informatie en inspiratie? En werkt u voor een organisatie met meer dan 40 medewerkers? Aanmelden kan nog steeds. Vul dit formulier in en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging. Deelname aan het Actualiteitenseminar van Vanbreda is gratis.

Wij zien u graag op 25 september!