Heeft u uw Harley Davidson goed verzekerd? 

Vanbreda Risk & Benefits is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van Harley-Davidson motoren en biedt u daarom een uitstekende verzekering tegen een scherpe premie. Deze verzekering biedt een aantal mooie voordelen. We zetten ze voor u op een rij.

Nieuwwaarderegeling van drie jaar

Koopt u een splinternieuwe Harley? Als eerste eigenaar bieden wij u bij een volledig cascoverzekering een nieuwwaarderegeling van drie jaar!

Aankoopprijsgarantie van drie jaar

Tweedehands Harley gekocht die jonger is dan zeven jaar? Dan krijgt u op basis van een kopie van de aanschafnota een aankoopprijsgarantie van drie jaar als u de motor volledig casco verzekert. Om voor de aanschafwaarderegeling in aanmerking te komen dient een Harley Davidson bij een erkend Bovag of dealerbedrijf te zijn gekocht.

Taxaties

Na afloop van de nieuwwaarderegeling of aanschafwaardegarantie adviseren wij u om uw Harley motor te laten taxeren. Het taxatierapport is drie jaar geldig. U kunt uw Harley motor laten taxeren door Idex of Beerens taxaties. Dit zijn specialisten in het taxeren van Harley’s. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.beerenstaxaties.nl/taxatie-harley-davidson of www.idex.nl. Maar ook rapporten van elke andere erkende taxateur worden door ons geaccepteerd. 

Kledingschade

Bij een WA/volledig cascoverzekering is kledingschade door een ongeval verzekerd tot €1.000,- per opzittende.

Rijvaardigheidskorting

Heeft u een rijvaardigheidscertificaat behaald? Stuur ons dan een kopie en ontvang doorlopend 15% extra korting.

Winterstopkorting
Rijdt u van 15 december tot 1 februari niet? Maak dan gebruik van de winterstop en ontvang 5% extra korting.

Snelle opbouw bonus/malus korting
Heeft u nog maar weinig schadevrije jaren opgebouwd? Bij ons heeft u met 5 schadevrije jaren al de maximale bonus/malus-korting van 75%.

Beveiligingseisen

Bij een verzekerd bedrag tot €35.000,- is naast het gewone motorslot uitsluitend een ART-goedgekeurd vier- of vijf sterrenslot vereist.

Hulpverlening

Ongeacht uw dekking heeft u recht op hulpverlening. Als de Harley-Davidson volledig casco verzekerd is, is ook pechhulp in het buitenland meeverzekerd als er sprake is van motorpech door een mechanisch gebrek.

Vervangend vervoer

Als uw motor beperkt of volledig casco verzekerd is, is vervangend vervoer bij diefstal én schade in binnen- en buitenland meeverzekerd.