Vanbreda Risk & Benefits eerste in kwaliteitsrating RiFD

30 Oct 2020

1

Het Ratinginstituut Financiële Dienstverleners (RiFD) heeft alle 8.000 advieskantoren in Nederland een kwaliteitsrating gegeven. Vanbreda Risk& Benefits heeft de hoogste rating op de lijst en staat hiermee op nummer één! Zeker op het gebied van de deskundigheid van onze medewerkers scoren we hoog. Een mooi compliment. Zowel voor onze medewerkers als voor onze relaties die ons iedere dag weer scherp houden.

Deskundigheid medewerkers en een breed (internationaal) netwerk

De kwaliteit van de kantoren is in kaart gebracht op basis van vier subscores:

  • Ervaring
  • Digitalisering
  • Vakbekwaamheid
  • Financiële gezondheid

Vooral de professionaliteit en deskundigheid van onze medewerkers is goed beoordeeld. Net als de bedrijfsvoering en de jarenlange ervaring die wij als kantoor in huis hebben. Daarnaast wordt onze samenwerking met andere kantoren en ons internationale netwerk als pluspunt gezien.

Maatstaf voor kwaliteiten serviceniveau

De rating is een maatstaf voor de kwaliteit van een kantoor. Daarnaast is de meting volgens het RiFD ook een graadmeter voor het serviceniveau en de professionaliteit van een kantoor. Met deze rating krijgen klanten meer inzicht in de kwaliteit van de adviseurs en kunnen hier hun voordeel mee doen. Hoe hoger de rating, hoe beter de kwaliteit van de adviseurs.

Wij zijn dan ook heel trots op deze nummer één positie!