• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
 • Liever teruggebeld worden? Klik hier
 • Schademelden

Adviseur claims inkomensverzekeringen

Status: Vacature is open 🎉

Locatie

Gouda

Dienstverband

40 uur

Gewenst opleidingsniveau

HBO

Salaris

€ 2750-3000

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de schadeafhandeling van inkomens- en verzuimverzekeringen? En vind je een correcte en tijdige uitbetaling net zo belangrijk als wij dat vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken als  

 

Wat ga je doen?

Als Adviseur claims inkomensverzekeringen ben je verantwoordelijk voor de schadebehandeling van inkomens- en verzuimverzekeringen. Je hebt de regie in het totale proces. Van aanmelding tot en met de uitbetaling van de schades. De activiteiten bestaan onder andere uit het aanleggen van het schadedossier, het opvragen en verstrekken van benodigde informatie en het controleren en afwikkelen van schadenota’s. Daarnaast ondersteun je de Manager Claims bij projectwerkzaamheden met betrekking tot verzuimschades.

 

Wat we van je vragen

Je hebt één tot twee jaar ervaring als adviseur claims. Je vindt het leuk om een schademelding van het begin tot het eind goed te begeleiden. Je bent accuraat en in staat om op een goede manier het gesprek aan te gaan met zowel de klant als de verzekeraar. Daarnaast ben of heb je:

 • goede communicatieve vaardigheden
 • HBO werk- en denkniveau
 • vakdiploma’s Wft Schadeverzekering Zakelijk en Wft Inkomen (of bereid deze op korte termijn te behalen)
 • één tot twee jaar relevante werkervaring (inkomensverzekeringen, verzuim en/of ERD)
 • ervaring met het werken aan projecten

 

Dit krijg je van ons

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers doen wat ze leuk vinden. Want als jij doet wat je leuk vindt en waar jij goed in bent, ga je gemotiveerd en met plezier aan het werk. Daar plukken we allebei de vruchten van. Wij hechten dan ook veel waarde aan een werkomgeving waarin onze collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen en waar zelfstandig werken, een pro-actieve houding en een kritische blik worden aangemoedigd. Binnen deze omgeving bieden we je bovendien:

 • volop kansen voor ontwikkeling en groei
 • mogelijkheden en middelen om thuis te werken
 • goede opleidingsmogelijkheden en een studiekostenvergoeding
 • een marktconform salaris, een 13e maand en natuurlijk vakantiegeld
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij een full time job)

 

Wie wij zijn

Vanbreda Risk & Benefits is al meer dan 160 jaar een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. Samen met zo’n 95 collega’s helpen wij onze (internationale)relaties ondernemen. En het leuke is, we zijn volop in beweging. We groeien snel en stoppen niet voordat we bij de top drie van Nederland horen.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij de Adviseur claims inkomensverzekeringen die wij zoeken? Laat ons dan snel weten waarom jij graag bij ons wilt werken en waarom deze functie zo goed bij jou past. Wat zijn jouw drijfveren en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Stuur jouw motivatie samen met je CV naar ons toe via het sollicitatieformulier. Wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakinggesprek.

 Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Wiam Tahtah (Managementassistent, 088 - 273 32 12) of Manja Zwijgers (Manager Team Claims, 088 - 273 33 35) of stuur een mail aan Wiam.Tahtah@vanbredanl.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

De maatregelen rondom COVID-19 hebben ook impact op onze sollicitatieprocedure.
Meer informatie vind je hier.

Solliciteren

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij ons kantoor? Neem dan contact op met Rekha Ramdat.