Pensioenseminar: na drie jaar eindelijk weer live

Op 27 september hebben wij zo’n 40 relaties bijgepraat over de stand van zaken rondom het nieuwe pensioenstelsel. Dit deden wij samen met onze collega’s van Insucare, Henriette Dekker (Advocaat DVAN Advocaten) en Paul ter Wal ( Consultant Bedrijfscultuur & bevlogenheid). Henriette heeft laten zien waar u als werkgever rekening mee moet houden als het gaat om uw arbeidscontracten en Paul ter Wal heeft de deelnemers meegenomen in de wereld van flexibilisering en duurzame inzetbaarheid. Zeker in de huidige tijd met personeeltekorten en hoog verzuim, relevante onderwerpen om met elkaar te bespreken en om ideeen over uit te wisselen.

Deelnemer: Het gaf een goede kijk op de huidige stand van zaken van de pensioenwet en datgene waar we als werkgever rekening mee moeten houden.

Wij vonden het dan ook heel fijn om na drie jaar weer eens live bij te kunnen praten. Dit was ook de feedback die we kregen vanuit de deelnemers. Uit de feedback die we kregen blijkt dat zij weer met nieuwe kennis en goede ideeen naar huis zijn gegaan om een volgende stap te zetten. En dat is precies waar we het voor doen. Om onze relaties te helpen goed te zorgen voor uw medewerkers.

Sfeerimpressie pensioenseminar Vanbreda Risk & Benefits