Overname Medisch Adviesbureau Zicht op Beter

24 Aug 2023

Medisch adviesbureau Zicht op Beter wordt onderdeel van Vanbreda Nederland

Medisch adviesbureau Zicht op Beter gaat per 21 augustus 2023 verder onder de vlag van Vanbreda Nederland. Met deze overname bundelen de bedrijven hun krachten op het gebied van arbodienstverlening.

Gedeelde visie: de mens centraal

Zicht op Beter is opgericht in 2009 en gevestigd in Geldrop. Samen met hun collega’s bieden eigenaren Thérèse Miermans, Ronald Mentink en Jordi Jonkhans kwalitatief hoogwaardige bedrijfsartsenzorg. Deze zorg is gericht op de individuele werknemer, de bedrijfspopulatie als geheel en het totale arbo-zorgsysteem. ‘De visie en werkwijze van Zicht op Beter sluit prima aan bij onze visie op goede verzuimbegeleiding waarbij de mens centraal staat’ aldus Coen van Ham (CEO Vanbreda Nederland).

Meerdere verzuimspecialisten onder één dak

 ‘Door het op deze manier samenbrengen van casemanagers en bedrijfsartsen hebben we alle disciplines onder één dak om werkgevers én werknemers goed en efficiënt te helpen bij goede verzuimbegeleiding. Ik ben dan ook blij onze nieuwe collega’s van Zicht op Beter te mogen verwelkomen bij Vanbreda’ zo gaat Coen verder.

Jordi Jonkhans sluit zich hier graag bij aan ‘Wij zijn al een tijdje aan het nadenken over de vraag hoe wij nog meer toegevoegde waarde aan onze klanten kunnen leveren. Ik kijk er naar uit om samen met Vanbreda onze dienstverlening verder uit te kunnen breiden en ondernemend Nederland een compleet arbozorg pakket aan te kunnen bieden dat inspeelt op wat de werknemer én de werkgever nodig hebben’.

Overdragen aandelen

Met deze transactie neemt Vanbreda Nederland de aandelen over van Thérèse Miermans en Ronald Mentink. Net als de andere medewerkers blijven zij wel werkzaam binnen de nieuwe organisatie. Mede-eigenaar Jordi Jonkhans blijft betrokken als aandeelhouder en directeur.

Vanbreda Nederland

Vanbreda Nederland richt zich  met haar dochterondernemingen Vanbreda Risk & Benefits, Havelaar & van Stolk, Helviass Verzekeringen en Insucare op onafhankelijk verzekeringsadvies en risicomanagement voor de zakelijke markt. Met dochterondernemingen VB Arbo, ArboTeam en de nieuwe aanwinst Zicht op Beter is Vanbreda Nederland daarnaast actief op de markt voor arbodienstverlening.  

 

Noot voor de redactie:

Voor vragen kunt u contact opnemen met Monique Aarts (afdeling Marketing en Communicatie), telefoon 088 – 273 32 22.