Seminar Employee Benefits

28 Aug 2023

Goed nieuws! Ons jaarlijkse seminar staat voor de deur. Op dinsdag 26 september leggen ew de focus op goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid. Als werkgever wilt u natuurijk goed voor uw medewerkers zorgen. Dit zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke werkomgeving, maar ook voor een lager verzuim en minder verloop. Ontvang daarom praktische inzichten en ideeën van onze specialisten en ontdek hoe u de balans vindt tussen uw belang als werkgever en dat van uw team.

Direct inschrijven

Het programma in vogelvlucht

Seminar Employee Benefits Vanbreda Risk & Benefits11.30 uur Ontvangst met koffie en thee
12.00 uur Welkom - Wijnand Verschuur, directeur Employee Benefits Vanbreda 
12.15 uur Sabine Uitslag over het belang van welzijn op de werkvloer
12.45 uur Netwerklunch
13.30 uur Break-out sessie 1
14.30 uur Break-out sessie 2
15.15 uur Bibian Mentel Foundation
15.45 uur Plenaire afsluiting

De dag wordt voorgezeten door Sabine Uitslag, voormalig Kamerlid en nu Chief Inspiration Officer. 

Break-out sessies

Voor dit seminar zijn drie break-outsessies verzorgd:

1. Trends Employee Benefits, resultaten onderzoek goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid -Angela Huckriede/Vanbreda Risk & Benefits
Het is vast geen enkele werkgever ontgaan dat we ons bevinden in een uitdagende, complexe en uiterst krappe arbeidsmarkt. Turbulente tijden, waar wij een onderzoek hebben laten uitvoeren naar waar werkgevers staan op het gebied van goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid. Hoeveel weet u van de financiële, fysieke en mentale weerbaarheid van uw personeel, hoe actief communiceert u met uw medewerkers en hoe boeit en bindt u hen? U krijgt als eerste een sneak preview van het rapport en de uitkomsten van het onderzoek.

2. Pensioen, uw zorg? - Roger Soons en Debora Ottink/Insucare en Vanbreda Risk & Benefits
De Wet Toekomst Pensioenen is er vanaf 1 juli 2023. Deze nieuwe wet is een mooie gelegenheid om opnieuw vast te stellen hoe pensioen past in uw HR beleid. Daarom praten we u niet alleen bij over de inhoud van de wet. We laten u ook zien zien hoe pensioen kan bijdragen aan de financiële, mentale en fysieke gezondheid van uw medewerkers. 

3. Mentaal Fit op het werk - Ankie van de Ven/Stip Mentaal Fit
Mentaal Fit zijn betekent dat je in staat bent om mentaal, fysiek en sociaal veerkrachtig te kunnen anticiperen op je omgeving en je omstandigheden. Een medewerker die Mentaal Fit is, is productief, wendbaar en duurzaam inzetbaar. Maar hoe zorg je er als organisatie voor dat jouw medewerkers Mentaal Fit functioneren?  Deze break-out sessie geeft je een concreet beeld van de knoppen waar jij als werkgever aan kunt draaien. Tevens leer je werken met een concrete tool die helpt om effectief met je medewerker in gesprek te gaan over gezondheid. Deze break-out sessie is praktisch en actief waardoor je opgedane inzichten direct binnen jouw organisatie kunt toepassen.

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke sessies u graag wilt volgen. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.

Praktische informatie

Datum en tijd:        26 september, van 10.30 tot 16.00 
Locatie:   Paviljoen Houtse Meer (Pannenhuisstraat 40, 4911 BS  Den Hout)
Kosten:   Gratis*

Deelname aan het seminar is gratis maar een gratis event is natuurlijk nooit helemaal gratis. Wij stoppen er tijd is en kopen de catering in. De afgelopen jaren ontvingen wij veel last minute afmeldingen en dat vinden wij jammer. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen vragen wij dit jaar daarom een bijdrage € 40,00 excl. BTW als u na woensdag 20 september afmeldt. Deze bijdrage doneren wij namens u aan de Bibian Mentel Foundation. 

Schrijf u nu in 

Bent u enthousiast geworden? Schrijf u dan nu in via de button bovenaan deze pagina. Zo bent u zeker van een plek! Werkt de button niet? Kopieer dan de volgende URL en plak deze in uw internetbrowser: https//vanbreda.typeform.com/to/FuX31uY8

 Wilt u zich inschrijven, maar heeft u nog een vraag? Neem in dat geval gerust contact met ons op via het contactformulier.