Adviestraject Wtp

Samen met Vanbreda op weg naar een mooie pensioenregeling voor uw medewerkers

Als ondernemer en werkgever komt er voortdurend nieuwe wetgeving op u af. Een van de belangrijke wetswijzigingen van de afgelopen jaren is de invoering van de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Na vele jaren van overleg is deze nieuwe wet op 1 juli 2023 in gegaan. Als werkgever moet u ervoor zorgen dat uw huidige pensioenregeling vóór 1 januari 2028 voldoet aan deze Wtp. Het is belangrijk om hier op tijd mee te starten. Het aanpassen, of in sommige gevallen zelfs volledig herzien van een bestaande regeling, kost namelijk veel tijd en overleg. Maar waar begint u en welke stappen moet u dan precies zetten? Met het Vanbreda Adviestraject Wtp helpen wij u graag op weg.

Vul direct het aanvraagformulier in   Uitleg Adviestraject Wtp

Het belang van een goed pensioen

Een goed pensioen is van onschatbare waarde. Voor uw medewerkers én voor uw bedrijf als geheel. Een pensioenregeling biedt uw medewerkers zekerheid voor de toekomst en draagt bij aan de financiële weerbaarheid. Als werkgever biedt het u de mogelijkheid om u te onderscheiden op de toch al krappe arbeidsmarkt. Een mooie manier om uw huidige medewerkers te behouden en nieuwe medewerkers binnen te halen.

De stappen die we gaan zetten

Een goede pensioenregeling is dus belangrijk, maar soms ook complex. Tijdens het Adviestraject Wtp gaan wij samen met u op stap om uw huidie pensioenregeling te toetsen aan de nieuwe wetgeving en te onderzoeken wat nodig is om uw regeling aan te passen. dit doen we in vier stappen:

  1. Inventarisatie
  2. Analyse
  3. Doorrekeningen
  4. Rapportage

Aan het einde van de rit kunt u aan de hand van ons advies bepalen of, en zo ja hoe, u verder met uw pensioenregeling aan de slag wilt. Ook tijdens dit traject ondersteunen wij graag. Dit kan onder andere op het gebied van productadvies, het afsluiten van het product en werknemerscommunicatie. 

Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving van wat u van ons mag verwachten tijdens dit adviestraject.

Vanbreda Adviestraject Wtp

Kosten

De kosten voor dit Adviestraject Wtp bedragen € 3.500,- per regeling (prijspeil 2024), waarvan 50% bij aanvang en 50% na afronding gefactureerd wordt. Wilt u na het adviestraject ook gebruik maken van onze dienstverlening? U ontvangt daarvoor een aparte offerte. 

Samen op pad? Vul nu het formulier in!

Gaat u samen met ons op pad om ervoor te zorgen dat uw pensioenregeling op tijd is aangepast? Klik dan op onderstaande button en vul het aanvraagformulier Adviestraject Wtp in. Zodra wij het formulier ondertekend hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om de planning van het traject met u af te stemmen. 

Aanvraagformulier Adviestraject Wtp