COVID-19 en solliciteren bij Vanbreda Risk & Benefits

Bij Vanbreda Risk & Benefits werken we inmiddels al een jaar thuis. Het lijkt erop dat dit de aankomende tijd ook niet gaat veranderen. Dit roept wellicht wat vragen bij je op. Wat zijn de gevolgen voor de sollicitatieprocedure? Hoe gaat dat als ik word uitgenodigd voor een gesprek? En wat gebeurt er nadat ik ben aangenomen?

Hieronder beantwoorden we een aantal van deze vragen.

Wat zijn de richtlijnen rondom het COVID-19 virus?
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Als het werk het toestaat dan werk je vanuit huis. Door het nieuwe werken zijn er ook bij ons voldoende faciliteiten om op afstand met elkaar samen te werken. In principe vinden alle gesprekken zoveel mogelijk telefonisch of via een video-call plaats.

Ik ben geinteresseerd in een open vacature. Hoe solliciteer ik?
Zie je een vacature op onze website staan? Dan kun je gewoon solliciteren via de sollicitatiebutton. We vragen je om het sollicitatieformulier in te vullen samen met een cv en motivatiebrief.

Wat zijn de gevolgen voor het sollicitatieproces?
We proberen gesprekken altijd via een video-call te voeren. Bij de uitnodiging voor een gesprek zal je uiteraard hierover verder geïnformeerd worden.

I got hired! Wat nu?
Congrats en welkom bij de gaafste club van Nederland! Je krijgt je contract thuis gestuurd en deze kun je via de post naar ons terugsturen. HR zal je bijpraten over over het verdere proces met betrekking tot het ophalen van je laptop en toebehoren.