NLG ARBO

Integraal gezondheidsmanagement binnen uw organisatie

Met of zonder inkomensverzekering!

NLG Arbo biedt meer dan alleen de vertrouwde advisering bij arbeidsongeschiktheid. Integraal gezondheidsmanagement betekent namelijk ook: uw medewerkers gezond houden en uitval voorkomen.

Advies & training, preventie en casemanagement

Onze diensten bestaan uit drie onderdelen:

  1. Advies & training: Een grondige bedrijfsanalyse om een beter beeld te krijgen van gezondheid en verzuim in je onderneming? Zoeken naar verbeteringen en hoe dat in te passen op een werkbare manier? Of je zoekt een goede implementatie van verzuimbeleid? Of wat dacht je van trainen en coachen van leidinggevenden en de personeelsafdeling? We zijn er om u te helpen, inzicht te krijgen in uw situatie en handvatten aan te reiken waar u mee verder kunt.
  2. Preventie: Zaken gaan beter als medewerkers goed in hun vel zitten. Daarom is investeren in gezondheidsmanagement altijd lonend. Met de juiste voorzieningen en aandacht voor een gezonde leefstijl proberen wij verzuim onder uw medewerkers te voorkomen.
  3. Casemanagement: Arbeidsongeschiktheid. Het kan zo ineens voorkomen bij een van uw medewerkers. In zo’n situatie staan wij u graag bij. Onze casemanager adviseert over de mogelijkheden van werkhervatting. Hij legt contact met de werknemer, de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige of andere betrokken partijen. 

Voor werkgevers

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om voor goede arbeidsomstandigheden te zorgen. En uw ziekteverzuimbeleid moet op orde zijn. Met NLG Arbo kiest u voor de beste oplossing, passend bij de aard en grootte van uw onderneming.

Voor werknemers

Vervelend: u bent ziek. Of op uw werk gebeurt iets waardoor u even niet verder kunt. Samen met uw werkgever bent u dan verantwoordelijk om weer snel aan de slag te gaan. Bij NLG Arbo heeft u een vaste casemanager die u goed begeleidt. Die begrijpt dat u weer gezond verder wilt werken.

NLG Arbo gaat verder

Onze diensten worden ondersteund met moderne online applicaties. Deze kunnen afzonderlijk worden ingezet maar ook aan elkaar worden gekoppeld. Zo ontstaat één portal waarmee de administratie en gegevensuitwisseling rondom uw personeelszaken efficiënter en correct verlopen.

Advies van onze Casemanagers?

De afgelopen jaren hebben we onze meerwaarde voor werkgevers en werknemers bewezen. Inmiddels kunt u vanuit verschillende vestigingen rekenen op casemanagement van dezelfde kwaliteit. We zijn benieuwd naar uw vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met u mee. Meer weten? Neem contact op met Caroline Urbanus, onze adviseur inzetbaarheid.