• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
 • Liever teruggebeld worden? Klik hier
 • Schademelden

Young Professionals Programma

Vacature Young Professional

Na je studie verder werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Dat kan als Young Professional bij Vanbreda Risk & Benefits!

Vind je het leuk om dingen uit te zoeken voor klanten en trek je graag zaken naar je toe? Ben je net afgestudeerd en wil je graag verder leren in een organisatie die graag wilt doorontwikkelen? Dan is het Young Professionals Programma van Vanbreda Risk & Benefits iets voor jou! Binnen dit programma krijg je de mogelijkheid om het verzekeringsvak te leren kennen en verder te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Wat ga je doen als Young Professional bij Vanbreda?

Het Young Professionals Programma van Vanbreda Risk & Benefits is een traineeship maar dan net even anders. Je maakt namelijk direct deel uit van één van onze teams met adviseurs. Samen met je collega's adviseer je ondernemers over hun financiële risico’s en help je hen bij vragen die zij hebben. Je zoekt uit wat de beste oplossing is voor zijn of haar situatie en geeft een passend advies. Dit kan dus ook inhouden dat je soms kiest voor een aanpak die net even anders is.  

Daarnaast werk je aan verschillende projecten om jezelf én onze organisatie verder te brengen. Dit doe je zelfstandig, maar ook samen met je collega’s. Hierbij investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou onderzoeken we wat je kunt, wat je wilt bereiken in je werk en coachen we je bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen.

Hoe ziet het programma eruit?

Het Young Professionals Programma bij Vanbreda duurt drie jaar. Tijdens deze drie jaar:

 • krijg je de gelegenheid om je vakdiploma’s verzekeringen te behalen en ontwikkel je jezelf tot verzekeringsspecialist
 • neem je deel aan (interne) kennis- en vaardighedensessies die worden gegeven over het adviseursvak
 • werk je zelfstandig of samen met andere Young Professionals aan echte klantcases
 • krijg je training-on-the-job en volg je verschillende intervisiesessies waarin je met collega’s bespreekt hoe je bepaalde situaties met klanten of collega’s het beste kunt aanpakken om de door jou gewenste uitkomst te realiseren
 • heb je regelmatig coachingsgesprekken met de directie over jouw ontwikkeling binnen Vanbreda
 • is er de mogelijkheid om ook een aantal maanden op het kantoor van Vanbreda in Antwerpen te werken

Wie zoeken wij?

Als Young Professional is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dit is goed voor jezelf én voor onze organisatie. Een kritische blik en proactieve houding zijn hierbij onmisbaar. Je bent niet bang om jouw ideeën te bespreken en vindt het leuk om deze uit te werken en te implementeren in de organisatie. Daarnaast:

 • heb je net je WO of HBO opleiding afgerond
 • heb je maximaal 1 jaar werkervaring
 • krijg je er energie van om voor een klant op zoek te gaan naar de beste oplossing
 • ben je betrokken en vind je het leuk om onze organisatie mee naar een hoger plan te tillen

Ben jij de Young Professional die we zoeken?

Laat ons dan snel weten waarom jij graag ons programma wilt volgen. Wat zijn jouw drijfveren en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Stuur deze motivatie samen met je CV naar ons toe via het sollicitatieformulier. We laten je dan zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek met onder andere één van de Young Professionals die je zijn voor gegaan. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud via telefoonnummer 088 273 32 11 of mail naar youngprofessionals@vanbredanl.com.

Young Professional Vanbreda