• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
  • Liever teruggebeld worden? Klik hier
  • Schademelden

Op zoek naar een andere arbodienstverlener?

Kies voor NLG Arbo en krijg grip op het verzuim binnen uw organisatie

Als werkgever wilt u dat uw werknemers die te maken hebben met ziekte en arbeidsongeschiktheid zo snel mogelijk weer goed aan het werk kunnen. Dit is goed voor uw medewerker én voor u als werkgever. Met een goed verzuimbeleid en goede verzuimbegeleiding zorgt u ervoor dat uw medewerker weer snel aan de slag kan. De medewerker is dan niet langer afwezig dan echt nodig. Waardoor het verzuim vermindert en daarmee de kosten die dit met zich meebrengt. Een goede arbodienst adviseert en ondersteunt u hierbij. 

Focus op arbodienstverlening

Een goede arbodienst zorgt ervoor dat u grip krijgt op het verzuim binnen uw organisatie. Veel verzekeraars werken daarom graag samen met een aantal door hen geselecteerde Arbodienstverleners. Als u als ondernemer voor één van deze arbodienstverleners kiest, biedt de verzekeraar soms extra voordelen. Dit kan zijn in de vorm van het vergoeden van re-integratiekosten. Of er een voordeel wordt geboden en wat dit voordeel eventueel is, verschilt per verzekeraar. 

NLG Arbo

Een van de arbodienstverleners waar verzekeraars vaak mee willen samenwerken is onze eigen arbodienst NLG Arbo. Het team van NLG Arbo Gouda bestaat uit vijf vaste casemanagers en een Consultant Duurzame Inzetbaarheid. Naast alle gebruikelijke diensten die u van een arbodienst mag verwachten, adviseren en ondersteunen zij u bij lastige vraagstukken als het gaat om verzuim en verzuimpreventie. Zo zorgen zij er samen met u voor dat het ziekteverzuim in uw organisatie tot een minimum wordt beperkt. Bovendien weet NLG Arbo welke interventies op welk moment het beste ingezet kunnen worden zodat werkhervatting sneller of in ieder geval voor een groter deel kan plaatsvinden.

NLG Arbo hanteert in 2020 een basistarief van € 87,50 (exclusief btw) per werknemer. Dit tarief wordt jaarlijks geïndexeerd volgens CBS prijsindex. Wilt u meer weten over de dienstverlening van NLG Arbo en de tarieven? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Brochure NLG Arbo werkgevers   Dienstverlening NLG Arbo   Tarieven 2020 NLG Arbo

Overstappen naar NLG Arbo

Bent u benieuwd of NLG Arbo een van de geselecteerde arbodienstverleners is van uw verzuimverzekeraar? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijke voordelen die een overstap naar NLG Arbo voor u met zich mee kan brengen. Wilt u direct overstappen? Klik op onderstaande buton. Zodra wij het ingevulde formulier van u hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. 

Stap direct over naar NLG Arbo