NLG Arbo

Beperk en voorkom ziekteverzuim in uw organsiatie 

Stap nu over naar NLG Arbo

Ziekteverzuim beperken of zelfs zoveel mogelijk voorkomen? NLG Arbo ondersteunt u hier graag bij! Niet alleen als uw medewerker al ziek is, maar ook daarvoor. Integraal gezondheidsmanagement betekent voor NLG Arbo namelijk niet alleen goede verzuimbegeleiding voor werkgever én werknemer, maar ook: uw medewerkers gezond houden en uitval zoveel mogelijk voorkomen.

We zoeken altijd naar oplossingen, zijn eerlijk en integer, reflecteren duidelijk en helder en we gaan voor het beste resultaat!

Van casemanagement tot advies en training

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om voor goede arbeidsomstandigheden te zorgen. En uw ziekteverzuimbeleid moet op orde zijn. Om u hierbij te ondersteunen biedt NLG Arbo naast alle gebruikelijke diensten die u van een arbodienst mag verwachten, advies en ondersteuning bij lastige vraagstukken als het gaat om verzuim en verzuimpreventie. Zo zorgen zij er samen met u voor dat het ziekteverzuim in uw organisatie tot een minimum wordt beperkt. Bovendien weet NLG Arbo welke interventies op welk moment het beste ingezet kunnen worden zodat werkhervatting sneller of in ieder geval voor een groter deel kan plaatsvinden.

Samengevat kunt u terecht bij NLG Arbo voor:

Advies & training
Een grondige bedrijfsanalyse om een beter beeld te krijgen van gezondheid en ziekteverzuim in je onderneming? Zoeken naar verbeteringen en hoe dat in te passen op een werkbare manier? Of zoekt u een goede implementatie van verzuimbeleid? Of wat dacht u van trainen en coachen van leidinggevenden en de personeelsafdeling? We zijn er om u te helpen, inzicht te krijgen in uw situatie en handvatten aan te reiken waar u mee verder kunt.

Preventie
Ziekteverzuim preventief voorkomen. Zaken gaan beter als medewerkers goed in hun vel zitten. Daarom is investeren in gezondheidsmanagement altijd lonend. Met de juiste voorzieningen en aandacht voor een gezonde leefstijl proberen wij ziekteverzuim onder uw medewerkers te voorkomen.

Casemanagement
Arbeidsongeschiktheid. Het kan ineens voorkomen bij een van uw medewerkers. In zo’n situatie staan wij u graag bij. Onze casemanager adviseert over de mogelijkheden van werkhervatting. Hij legt contact met de werknemer, de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige of andere betrokken partijen.

Natuurlijk kijkt NLG Arbo eerst samen met u wat u precies nodig heeft en stemmen wij het aanbod af op uw wensen en behoeften. Meer weten? Download hier de de brochure, toelichting op de dienstverlening en actuele tarieven.

Brochure NLG Arbo werkgevers Dienstverlening NLG Arbo

Eén systeem voor een efficiente administratie

Als een medewerker ziek is, moet u vaak al een hoop regelen. Het is dan fijn als de administratie zo efficient mogelijk geregeld is. Onze diensten worden daarom ondersteund met moderne online applicaties. Ze kunnen afzonderlijk worden ingezet, maar ook aan elkaar worden gekoppeld. Zo ontstaat één portal waarmee de administratie en gegevensuitwisseling rondom uw personeelszaken en ziekteverzuim efficiënter en correct verlopen.

Arbocontract sluit naadloos aan op uw verzuimverzekering

De dienstverlening van NLG Arbo sluit naadloos aan op uw verzuimverzekering. Net als uw verzekering, maakt NLG Arbo namelijk onderscheid in haar dienstverlening tussen vaste en flexibele krachten. Zo weet u zeker dat precies datgene wordt gedaan wat nodig is.

Alleen betalen voor wat u echt nodig heeft

Als u kiest voor NLG Arbo betaalt u een basistarief voor Casemanagement van €90,00 per werknemer per jaar (exclusief BTW). Voor medewerkers die minder dan 12 uur in dienst zijn betaalt u het aangpaste tarief van € 8,20 per werknemer per jaar (exclusief BTW). In dit tarief zijn de volgende zaken opgenomen:

  • Toegang tot Basistoolkit casemanagement (voorbeelden voor verzuimprotocol en brieven, informatieflyers en tips over WVP-onderwerpen, brochure voor werknemers)
  • Toegang tot providerboog voor interventies en bedrijfsarts tegen bijbehorende tarieven
  • Verzuimapplicatie
  • Casemanagement

 Alleen als aanvullende dienstverlening echt nodig is, hoeft u deze te betalen. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. De overige tarieven vindt u in de tariefkaart. Klik op de button om deze te downloaden.

Tarieven NLG Arbo 2021   Direct contract meesturen

Meer weten?

Wilt u meer weten over NLG ARBO? Caroline Urbanus helpt u graag verder.