• Neem contact op +31 (0)88 - 273 32 00
  • Liever teruggebeld worden? Klik hier
  • Schademelden

ZIEKTEVERZUIM

Voorkom ziekteverzuim met NLG ARBO

Ziekteverzuim voorkomen met NLG Arbo? Dat werkt! Wij leveren integraal gezondheidsmanagement. En dat met of zonder inkomensverzekering. Maar NLG Arbo heeft de ambitie om méér te bieden dan alleen de vertrouwde advisering bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Integraal gezondheidsmanagement betekent voor ons ook: uw medewerkers gezond houden en uitval zoveel mogelijk voorkomen.

NLG ARBO gaat verder

U kunt op een eenvoudige manier van onze NLG Arbo diensten gebruik maken. Deze worden namelijk ondersteund met moderne online applicaties. Ze kunnen afzonderlijk worden ingezet, maar ook aan elkaar worden gekoppeld. Zo ontstaat één portal waarmee de administratie en gegevensuitwisseling rondom uw personeelszaken en ziekteverzuim efficiënter en correct verlopen.

We zoeken altijd naar oplossingen, zijn eerlijk en integer, reflecteren duidelijk en helder en we gaan voor het beste resultaat!

Onze NLG Arbo diensten voor ziekteverzuim bestaan uit:

  1. Advies & training: Een grondige bedrijfsanalyse om een beter beeld te krijgen van gezondheid en ziekteverzuim in je onderneming? Zoeken naar verbeteringen en hoe dat in te passen op een werkbare manier? Of zoekt u een goede implementatie van verzuimbeleid? Of wat dacht u van trainen en coachen van leidinggevenden en de personeelsafdeling? We zijn er om u te helpen, inzicht te krijgen in uw situatie en handvatten aan te reiken waar u mee verder kunt.
  2. Preventie: Ziekteverzuim preventief voorkomen. Zaken gaan beter als medewerkers goed in hun vel zitten. Daarom is investeren in gezondheidsmanagement altijd lonend. Met de juiste voorzieningen en aandacht voor een gezonde leefstijl proberen wij ziekteverzuim onder uw medewerkers te voorkomen.
  3. Casemanagement: Arbeidsongeschiktheid. Het kan ineens voorkomen bij een van uw medewerkers. In zo’n situatie staan wij u graag bij. Onze casemanager adviseert over de mogelijkheden van werkhervatting. Hij legt contact met de werknemer, de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige of andere betrokken partijen. 

NLG Arbo en ziekteverzuim voor werkgevers

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om voor goede arbeidsomstandigheden te zorgen. En uw ziekteverzuimbeleid moet op orde zijn. Met NLG Arbo kiest u voor de beste oplossing, passend bij de aard en grootte van uw onderneming.

NLG Arbo en ziekteverzuim voor werknemers

Vervelend: u bent ziek. Of op uw werk gebeurt iets waardoor u even niet verder kunt. Samen met uw werkgever bent u dan verantwoordelijk om het ziekteverzuim te beperken en snel weer aan de slag te gaan. Bij NLG Arbo heeft u een vaste casemanager die u goed begeleidt. Die begrijpt dat u weer gezond verder wilt werken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over NLG ARBO? Caroline Urbanus helpt u graag verder.