NLG Arbo

Voorkom ziekteverzuim met NLG ARBO

Ziekteverzuim beperken of zelfs zoveel mogelijk voorkomen? NLG Arbo ondersteunt u hier graag bij! Niet alleen als uw medewerker al ziek is, maar ook daarvoor. Integraal gezondheidsmanagement betekent voor NLG Arbo namelijk niet alleen goede verzuimbegeleiding voor werkgever én werknemer, maar ook: uw medewerkers gezond houden en uitval zoveel mogelijk voorkomen.

Van casemanagement tot advies en training

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om voor goede arbeidsomstandigheden te zorgen. En uw ziekteverzuimbeleid moet op orde zijn. Om u hierbij te ondersteunen biedt NLG Arbo naast alle gebruikelijke diensten die u van een arbodienst mag verwachten, advies en ondersteuning bij lastige vraagstukken als het gaat om verzuim en verzuimpreventie. Zo zorgen zij er samen met u voor dat het ziekteverzuim in uw organisatie tot een minimum wordt beperkt. Bovendien weet NLG Arbo welke interventies op welk moment het beste ingezet kunnen worden zodat werkhervatting sneller of in ieder geval voor een groter deel kan plaatsvinden. Samengevat kunt u terecht bij NLG Arbo voor:

  1. Advies & training: Een grondige bedrijfsanalyse om een beter beeld te krijgen van gezondheid en ziekteverzuim in je onderneming? Zoeken naar verbeteringen en hoe dat in te passen op een werkbare manier? Of zoekt u een goede implementatie van verzuimbeleid? Of wat dacht u van trainen en coachen van leidinggevenden en de personeelsafdeling? We zijn er om u te helpen, inzicht te krijgen in uw situatie en handvatten aan te reiken waar u mee verder kunt.
  2. Preventie: Ziekteverzuim preventief voorkomen. Zaken gaan beter als medewerkers goed in hun vel zitten. Daarom is investeren in gezondheidsmanagement altijd lonend. Met de juiste voorzieningen en aandacht voor een gezonde leefstijl proberen wij ziekteverzuim onder uw medewerkers te voorkomen.
  3. Casemanagement: Arbeidsongeschiktheid. Het kan ineens voorkomen bij een van uw medewerkers. In zo’n situatie staan wij u graag bij. Onze casemanager adviseert over de mogelijkheden van werkhervatting. Hij legt contact met de werknemer, de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige of andere betrokken partijen. 

Natuurlijk kijkt NLG Arbo eerst samen met u wat u precies nodig heeft en stemmen wij het aanbod af op uw wensen en behoeften. Meer weten? Download hier de 

Brochure NLG Arbo werkgevers Dienstverlening NLG Arbo Tarieven 2020 NLG Arbo

We zoeken altijd naar oplossingen, zijn eerlijk en integer, reflecteren duidelijk en helder en we gaan voor het beste resultaat!

Eén systeem voor een efficiente administratie

Als een medewerker ziek is, moet u vaak al een hoop regelen. Het is dan fijn als de administratie zo efficient mogelijk geregeld is. Onze diensten worden daarom ondersteund met moderne online applicaties. Ze kunnen afzonderlijk worden ingezet, maar ook aan elkaar worden gekoppeld. Zo ontstaat één portal waarmee de administratie en gegevensuitwisseling rondom uw personeelszaken en ziekteverzuim efficiënter en correct verlopen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over NLG ARBO? Caroline Urbanus helpt u graag verder.