ARBEIDSONGESCHIKTHEID (AOV)

Arbeidsongeschiktheid voor CBM Leden

Of je nu zelfstandig ondernemer bent of in loondienst, helaas kan er altijd iets gebeuren waardoor je niet meer kunt werken. Een ernstige ziekte of een serieus ongeval gooit het leven overhoop. Een geruststellend idee dat je dan in elk geval controle houdt over je inkomen. Met een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering bijvoorbeeld.

Doen wat u leuk vindt

Het geeft natuurlijk veel voldoening als het goed gaat met uw onderneming. Als u positieve reacties krijgt van klanten en medewerkers op uw visie en uw product of dienst. En u uw bedrijf ziet groeien. Om ervoor te zorgen dat u zich hierop kunt blijven richten, is het belangrijk om ook af en toe stil te staan bij de risico’s die u loopt als ondernemer. Want er zijn risico’s die grote impact kunnen hebben. Niet alleen op de continuïteit van uw bedrijf, maar ook op uw privéleven. Eén van deze risico’s is arbeidsongeschiktheid. Met een goed advies over de mogelijkheden van een arbeidsongeschiktheidsverzekering brengt u deze risico’s in kaart en dekt u ze af waar nodig.

Enkele voordelen

  • Het inkomen dat u verzekert, is het uitgangspunt bij het vaststellen van de uitkering.
  • Een hoger verzekerd bedrag en de mogelijkheid om de jaarlijkse indexering over het verzekerd bedrag en de uitkering te laten plaatsvinden.
  • Bij ziekte intensieve begeleiding. Bovendien een breed aanbod van preventieve diensten, tegen aantrekkelijke kortingen.
  • Fiscaal aftrekbare premie voor inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Bekijk ook andere maatwerkoplossingen voor CBM leden:

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze arbeidsongeschiktheidsregeling voor CBM leden en wilt u graag een voorstel ontvangen of wilt u graag meer weten van ons aanbod voor CBM leden? Jeroen Mol helpt u graag verder.