WERKMATERIEEL

Werkmaterieel voor CBM Leden

Voor elk stuk werkmaterieel dat zich op eigen kracht kan voortbewegen, denk aan bijvoorbeeld hef- en handpallettrucks, bent u wettelijk verplicht een aansprakelijkheidsdekking (WAM) af te sluiten. Ook als u het materieel alleen gebruikt op eigen terrein! Voor het verzekeren van werkmaterieel heeft Vanbreda voor de leden van CBM een verzekering met gunstige premies en ruime dekkingen ontwikkeld.

Waarom een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering voor Motorrijtuigen?

In de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM) staat dat de eigenaar of gebruiker van een motorvoertuig voor een aansprakelijkheidsverzekering moet zorgdragen. Dit geldt ook voor werkmaterieel. Voor de wet is een motorrijtuig een voertuig of machine die zichzelf motorisch kan voortbewegen en een aandrijving op de wielen heeft. De WAM maakt geen verschil tussen de openbare weg of een privéterrein. Bij gehuurde objecten dient de verhuurder of uw bedrijf als huurder de verzekering te regelen. Per verhuurbedrijf kan dit anders geregeld zijn. Zorg daarom dat u bij het huren van werkmaterieel goed op de hoogte bent van de verhuurvoorwaarden en vraag desnoods de verhuurder om uitleg.

Nieuw Werkmaterieel aanmelden

Om nieuw materieel aan te melden kunt u het formulier hieronder gebruiken: 

Nieuw werkmaterieel

 

Bekijk ook andere maatwerkoplossingen voor CBM leden:

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze werkmaterieeloplossingen voor CBM leden en wilt u graag een voorstel ontvangen of wilt u graag meer weten van ons aanbod voor CBM leden? Jeroen Mol helpt u graag verder.